Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τις κατασκηνώσεις ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 19:56 Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τις κατασκηνώσεις ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ

Ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική διαδικασία της κλήρωσης για το πρόγραμμα των παιδικών κατασκηνώσεων του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ για το 2019.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά φέτος που ο Οργανισμός υλοποιεί παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα αυξάνοντας τις θέσεις κατά το 1/3, καθώς φέτος θα φιλοξενηθούν 1.500 παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Κάθε δικαιούχος του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ μπορεί να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της κλήρωσης από την ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή που είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΑ καταχωρίζοντας τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ του.

Στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ υπάρχει επίσης αναρτημένος κατάλογος των συμβεβλημένων επιχειρήσεων παιδικών κατασκηνώσεων, ώστε οι δικαιούχοι να επιλέξουν κατασκήνωση. Η επιλογή της παιδικής κατασκήνωσης γίνεται ελεύθερα από τον γονέα, κηδεμόνα κ.ο.κ. του δικαιούχου, κατόπιν συνεννόησης με τον πάροχο της κατασκήνωσης και απαγορεύεται ρητά η μεσιτεία από άλλα πρόσωπα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στη Στερεά θα λειτουργήσει μόνο μία κατασκήνωση και συγκεκριμένα στο Γαλαξίδι στο νομό Φωκίδας.