Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έφυγε» και η 15χρονη που έδινε μάχη για την ζωή της μετά το φοβερό τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 10:35 «Έφυγε» και η 15χρονη που έδινε μάχη για την ζωή της μετά το φοβερό τροχαίο

Δεν έχει τέλος ο θρήνος στη Λοκρίδα για τα δυο αδέλφια - Μετά τον 21χρονο Γιώργο έφυγε και η 15χρονη Σόνια - Τι λέει για τις φονικές μπάρες ο γνωστός εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.

Έσβησαν και οι τελευταίες ελπίδες για τους τραγικούς γονείς των δύο παιδιών, από το τροχαίο δυστύχημα της Αταλάντης, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Στις 7:30' χθες το απόγευμα οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι έχασαν και την 15χρονη κόρη τους. Το κορίτσι είχε ακρωτηριαστεί και πάλευε στην Εντατική εδώ και τρεις ημέρες.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην επείγουσα έκκληση της οικογένειας της να δώσουν αίμα για να σωθεί η Σόνια. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήλπιζαν σε ένα θαύμα, που δυστυχώς δεν έγινε…

Δείτε το βίντεο:

Χάθηκαν δύο παιδιά μέσα σε μια στιγμή

Τα δυο παιδιά που διέμεναν στην Αθήνα, είχαν πάει στην Αταλάντη και πιο συγκεκριμένα στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το μεσημέρι της Κυριακής ο 21 ετών Γιώργος, ο οποίος είχε δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε από έναν παππού του, το αυτοκίνητο να πάει για μπάνιο με την αδελφή του.

Δυο χιλιόμετρα πριν φτάσουν στην Αταλάντη, σε μια στροφή, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο αρχικά έπεσε με σφοδρότητα πάνω στις μπάρες και στη συνέχεια κάνοντας τούμπες βγήκε εκτός δρόμου.

Πραγματογνώμονας: «Θυμίζει το τροχαίο του Παντελίδη»

Νέα διάσταση στο σοκαριστικό τροχαίο δίνει o γνωστός εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς. Αποκαλύπτει πως είχαμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα με τα δύο αδέλφια, εξαιτίας των μπαρών ασφαλείας στο σημείο, όπως είχε συμβεί και στο τροχαίο Παντελίδη.

«Μου θυμίζει περίπτωση Παντελίδη, γιατί σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να σπάσουν οι μπάρες ασφαλείας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ακρωτηριασμό της κοπέλας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ως εμπειρογνώμονας τροχαίων ο κ. Μαδιάς έχει διαχειριστεί περισσότερες από 15 υποθέσεις, που οι μπάρες ασφαλείας δεν είχαν τοποθετηθεί σωστά, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ακόμα και τον θάνατο οδηγών.