13η Πανελλήνια Σύνοδος Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 19:09 13η Πανελλήνια Σύνοδος Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων

20 με 22 Ιουνίου με οικοδεσπότη τον ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών.

Ξεκίνησε στους Δελφούς και στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο, η 13η Πανελλήνια Σύνοδος των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ).

Τη διοργάνωση έχουν το Δίκτυο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δίκτυο ΦοΔΣΑ) ο Περιφερειακός ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ (ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε) και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΥΜΕΠΕΡΑΑ).

Διαβάστε την ανάρτηση στο fb του Δημάρχου Λαμιέων και Προέδρου του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Νίκου Σταυρογιάννη:

«Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες της 13ης Πανελλήνιας Συνόδου των ΦοΔΣΑ στους ιστορικούς Δελφούς. Εμείς, ως ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας, όπως ανέφερα και στην εισήγησή μου, προχωράμε ήδη στην υλοποίηση του ΠΕΣΔΑ Στερεάς Ελλάδας ύστερα από τη μακρόχρονη και δύσκολη προετοιμασία του. Διαθέτουμε συνολικό σχεδιασμό για την ολοκληρωμένη και ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων στους 22 Δήμους - μέλη του Φορέα με εξασφαλισμένη δημόσια χρηματοδότηση που ξεπερνά τα 120.000.000 €.

Προστατεύουμε το φυσικό περιβάλλον και βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής, διατηρώντας παράλληλα το χαμηλότερο δυνατό κόστος διαχείρισης για τους δημότες μας.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση