Ράγισαν καρδιές: Σε λευκά φέρετρα και με Μητροπάνο κηδεύτηκαν τα δύο αδέρφια

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 08:30 Ράγισαν καρδιές: Σε λευκά φέρετρα και με Μητροπάνο κηδεύτηκαν τα δύο αδέρφια

Το τελευταίο «αντίο» στα δύο αδέλφια που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Αταλάντης, είπαν το απόγευμα της Παρασκευής φίλοι και συγγενείς. 

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 21 ετών  Γιώργου και της 15χρονης Σόνιας.

Η κηδεία τους έγινε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, στο χωριό Καλαπόδι της Φθιώτιδας.

 

Πλήθος κόσμου, κρατώντας λευκά λουλούδια και μπομπονιέρες, όπως βλέπετε στις εικόνες από το Star, έφτασε στην εκκλησία για να αποχαιρετήσει τα δύο αδέρφια που η μοίρα τους έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή, από τα μεγάφωνα ακουγόταν το τραγούδι του Μητροπάνου «Ποιος με βάφτισε σε θολό νερό».

Δείτε το βίντεο:

 

Η μοιραία στιγμή που στέρησε από τους γονείς τα δύο παιδιά τους

Τα δυο παιδιά που έμεναν στην Αθήνα, είχαν πάει στην Αταλάντη και πιο συγκεκριμένα στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το μεσημέρι της Κυριακής ο 21 ετών Γιώργος, ο οποίος είχε δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε από έναν παππού του, το αυτοκίνητο να πάει για μπάνιο με την αδελφή του.

Δυο χιλιόμετρα πριν φτάσουν στην Αταλάντη, σε μια στροφή, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο αρχικά έπεσε με σφοδρότητα πάνω στις μπάρες και στη συνέχεια κάνοντας τούμπες βγήκε εκτός δρόμου.

Οι πυροσβέστες και οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέσυραν νεκρό τον 21 ετών οδηγό και πολύ σοβαρά τραυματισμένη την 15χρονη αδελφή του.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» στην Αθήνα, όπου για τρεις ημέρες έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς τελικά δεν τα κατάφερε…

Οι προστατευτικές μπάρες έκοψαν το νήμα της ζωής στα δύο αδέλφια -«Είναι σαν ξιφολόγχες»

Σύμφωνα με όσα είπαν ειδικοί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η 15χρονη Σόνια και ο 21χρονος Γιώργος έχασαν τη ζωή τους γιατί οι μπάρες ασφαλείας αντί να τους προστατεύσουν, έσπασαν, μπήκαν στην καμπίνα του αυτοκινήτου και τους τεμάχισαν. Υπενθυμίζεται ότι η 15χρονη έχασε τη μάχη που έδινε να κρατηθεί στη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (19/06).

Κάτοικος της περιοχής για το σημείο της τραγωδίας

«Αν το 2016 που τράκαρα εγώ, υπήρχαν μπάρες, με την κακοτεχνία του εργολάβου πιστεύω ότι θα είχα σκοτωθεί. Οι μπάρες αυτές είναι καρμανιόλες, είναι έγκλημα του εργολάβου στο συγκεκριμένο σημείο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπάζογλου, κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο Star.

«Hταν σαν ξιφολόγχες»

«Αν οι μπάρες είναι λάθος τοποθετημένες λειτουργούν σαν ξιφολόγχες, έτοιμες για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Επίσης μετά από ατύχημα δεν τις αντικαθιστούν και περιμένουν το επόμενο θύμα» αναφέρει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο αρχισυντάκτης της εκπομπής TRACTION, Mάνος Στεφανής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση