Σαρακιώτης: «Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση του Calypso Club στην Αρκίτσα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 22:03 Σαρακιώτης: «Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση του Calypso Club στην Αρκίτσα»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ που είχε ασκήσει παντού πιέσεις για την επαναλειτουργία του…

Από τα προσωπικά στοιχήματα του βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη ήταν η εύρεση λύσης για την επαναλειτουργία ενός εμβληματικού για τη Λοκρίδα χώρου, όπως αυτός του Calypso Club στην Αρκίτσα.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που έφτασε στα γραφεία του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, στο οποίο ανήκει το συγκεκριμένο ακίνητο και στον πρόεδρο του Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη, πιέζοντας να γίνει διεθνής διαγωνισμός για την εύρεση στρατηγικού επενδυτή. (Διαβάστε σχετικά: Πιέσεις Σαρακιώτη να αξιοποιηθεί το «Calypso» στην Αρκίτσα, Εδώ και τώρα λύση για το «Calypso Club» στην Αρκίτσα ζητεί ο Σαρακιώτης)

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης του ΤΠκΔ ότι ξεκίνησε η διεξαγωγή διαγωνισμού για την εύρεση στρατηγικού επενδυτή, ο Φθιώτης βουλευτής δεν μπορούσε παρά να εκφράσει την ικανοποίησή του για τη θετική αυτή εξέλιξη.

Με αφορμή την άρση ενός ακόμη κομβικού γραφειοκρατικού εμποδίου, ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, καθώς γίνεται πράξη η δέσμευση του Προέδρου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Κωνσταντίνου Βαρλαμίτη, όπως αυτή είχε δοθεί στο πλαίσιο των τελευταίων συναντήσεών μας, για την παύση της απαξίωσης του εμβληματικού Calypso Club. Η διεξαγωγή διαγωνισμού για την εύρεση στρατηγικού επενδυτή αποτελεί «σταθμό» στην προσπάθεια αναθέρμανσης της τουριστικής κίνησης στην ευρύτερη περιοχή και δικαιώνει όσους πιστέψαμε από την αρχή ότι είναι εφικτή μία βιώσιμη λύση».

Να συμπληρώσουμε ότι η πρόσκληση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό εκπνέει την 15/7/2019, ημέρα Δευτέρα και 14:30 ώρα Ελλάδας, εκτός αν ορισθεί άλλη ημερομηνία και ώρα από παράταση που τυχόν δοθεί.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση