Κώστας Κερπινιώτης: Η υπόσχεση και το ευχαριστήριο που άργησε… έναν μήνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 12:59 Κώστας Κερπινιώτης: Η υπόσχεση και το ευχαριστήριο που άργησε… έναν μήνα

Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του LamiaReport για τη σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, ήρθε με αναλυτικό τρόπο από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Λαμίας με την υπ. Αριθμ 28/2019 απόφασή του.

Στους τακτικούς συμβούλους με την παράταξη «Λαμία Περήφανη Πόλη» του Θύμιου Καραΐσκου περιλαμβάνεται στη 16η θέση για την εκλογική περιφέρεια Λαμίας και ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Κώστας Κερπινιώτης.

Η δικαστική επιβεβαίωση της εκλογής του, έδωσε στον ίδιο την αφορμή να συντάξει το παρακάτω ευχαριστήριο στο οποίο προσθέτει και την υπόσχεση ότι θα είναι η φωνή όλων των συμπολιτών του στο ανώτατο τοπικό όργανο.

Διαβάστε το ευχαριστήριο του Κώστα Κερπινιώτη:

Το συγκεκριμένο ευχαριστήριο έρχεται περίπου με ένα μήνα καθυστέρηση, όσο χρειάστηκε για την επίσημη ανακήρυξή μου σε τακτικό δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Λαμιέων με το συνδυασμό του Θύμιου Καραΐσκου.

Όχι ότι θα ‘παιζε κάποιο ρόλο το γεγονός της εκλογής μου ή όχι για να ευχαριστήσω τους σχεδόν 1.000 ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν. Η επόμενη ημέρα όμως δε θα μπορούσε να είναι η ίδια αν έμενα εκτός δημοτικού συμβουλίου.

Γιατί μαζί με το ειλικρινές ευχαριστώ μου, θέλω να δώσω και την υπόσχεσή μου στους πολίτες της Λαμίας ότι η παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο εγγυάται ότι θα υπάρχει εκεί και η φωνή τους. Όχι μόνο όσων με ψήφισαν, αλλά και εκείνων που θα βρουν στο εγγύς μέλλον κλειστές τις πόρτες των πολιτικών γραφείων και τα τηλέφωνα όσων τόσο καιρό τους λιβάνιζαν.

Η αναμονή, δυστυχώς για κάποιους δε με απογοήτευσε, αλλά με έκανε να πεισμώσω ακόμη περισσότερο για να προσπαθήσω για μια Λαμία Περήφανη. Σε ότι θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση θα με βρίσκει σύμμαχο και συμπαραστάτη. Σε ότι θα μας γυρίζει στο παλιό και το άδικο θα με βρίσκει απέναντί του…

Καλή μας θητεία….

Κωνσταντίνος Ν. Κερπινιώτης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαμιέων

με το συνδυασμό «Λαμία Περήφανη Πόλη»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση