Έντονη δυσοσμία σε όλη τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 18:23 Έντονη δυσοσμία σε όλη τη Λαμία

Μία πολύ βαριά μυρωδιά που παραπέμπει σε ανοιχτό βόθρο, πλανάται πάνω από την πόλη της Λαμίας περίπου από τις 3:00' το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σταδιακά στο LamiaReport κατακλυστήκαμε από μηνύματα και από τηλεφωνήματα αναγνωστών που θέλησαν να μας καταγγείλουν το γεγονός.

Οι αρχικές υποψίες μας ήταν απέναντι στα συνεργεία που περνούν οπτικές ίνες στο κέντρο, όμως τα παράπονα ήρθαν κι από άλλες περιοχές, όπως από την οδό Καραϊσκάκη, τη Θερμοπυλών, την Παπακυριαζή, τις νότιες συνοικίες της πόλης, ακόμη και από τον Άγιο Λουκά και τα Γαλανέικα.

Σε κάποιες περιπτώσεις μας ενημέρωσαν ότι το δυσάρεστο αυτό φαινόμενο υπήρξε και τις προηγούμενες ημέρες προς το Μοσχοχώρι και τη γύρω περιοχή.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τη ΔΕΥΑΛ, επισήμως δεν υπάρχει καμία βλάβη σε αποχετευτικό αγωγό και σαν μια πρώτη εξήγηση είναι το ανακάτεμα που μπορεί να προξένησε η ξαφνική νεροποντή σε ακαθαρσίες και χώματα που αναμείχθηκαν με τα όμβρια ύδατα.

Η πολύ άσχημη μυρωδιά στην πόλη ξεκίνησε μετά την μεσημεριανή μπόρα και συνέχισε και τις πρώτες απογευματινές ώρες, ενώ αργότερα άρχισε σταδιακά να υποχωρεί.  Ωστόσο αναζητείται η πραγματική αιτία.

Όποιος αναγνώστης έχει καλύτερη ενημέρωση, καθώς πιθανότατα το πρόβλημα να βρίσκεται έξω από την πόρτα του ή γενικότερα αν κάποιος υπεύθυνος γνωρίζει τι έχει συμβεί, θα ήταν καλό να το μοιραστεί μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να ενημερώσουμε και τον υπόλοιπο κόσμο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση