Το πρόγραμμα εξετάσεων για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 09:07 Το πρόγραμμα εξετάσεων για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών

Από 13 μέχρι 15 Ιουλίου για τους υποψήφιους και υποψήφιες από τη Φθιώτιδα...

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) για την εισαγωγή φοιτητών/τριων και σπουδαστών/στριων στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών αντιστοίχως, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, το ακαδημαϊκό έτος 2019 – 2020.

Τα πρώτα τεστ που αφορούν υποψηφίους που ανήκουν ήδη στο Πυροσβεστικό Σώμα η ημερομηνία παρουσίασης ενώπιον της υγειονομικής επιτροπής, είναι η Τρίτη 9 Ιουλίου και για τους επανεξεταζόμενους η Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019.

Για όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους τα τεστ ξεκινούν στις 10 Ιουλίου. Για τους υποψηφίους/ιες από τη Φθιώτιδα οι ημερομηνίες για υγειονομική εξέταση, αθλητικές δοκιμασίες και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες, είναι 13, 14 και 15 Ιουνίου αντίστοιχα.

Ως έδρα της Υγειονομικής Επιτροπής Εξέτασης και της Επιτροπής Ψυχοτεχνικών Δοκιμασιών για τη διενέργεια των αντίστοιχων εξετάσεων και δοκιμασιών ορίζεται η Πυροσβεστική Ακαδημία, οδός Μάτσα αριθ. 32, Θέση Καλυφτάκη, Κάτω Κηφισιά Αττικής. Στο Παράρτημα (Α) εμφανίζεται σχεδιάγραμμα πρόσβασης.

Ως έδρα των Επιτροπών Αθλητικών Δοκιμασιών για τη διενέργεια των αντίστοιχων αγωνισμάτων ορίζεται το Δημοτικό Γήπεδο Παλλήνης – Γήπεδο ποδοσφαίρου «Γεώργιος Δέδες», Λεωφόρος Μαραθώνος και Λεωφόρος Ανθούσας, είσοδος από τη Λεωφ. Ανθούσας, Παλλήνη Αττικής (έναντι σταθμού Μετρό Παλλήνης).

Ώρα προσέλευσης των υποψηφίων σε κάθε Επιτροπή ΠΚΕ του Πυροσβεστικού Σώματος έχει ορισθεί η 07:30΄ π.μ.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση