Στο πλευρό των επαγγελματιών της Σπερχειάδας το Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 11:08 Στο πλευρό των επαγγελματιών της Σπερχειάδας το Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Για τη λειτουργία του γραφείου συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας…

Ενώνει τη φωνή του με τις φωνές των κατοίκων και ειδικότερα τις φωνές διαμαρτυρίας του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας για το μη κλείσιμο του γραφείου συναλλαγών που εξυπηρετούσε την περιοχή.

Σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο περιγράφει τον επιχειρηματικό αλλά κυρίως τον κοινωνικό ρόλο του συγκεκριμένου γραφείου και ζητεί την επανεξέταση του ζητήματος:

«Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας συμπαρίσταται στη διαμαρτυρία του Εμπορικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας Ν. Φθιώτιδας, για το κλείσιμο του γραφείου συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Το γεγονός αυτό επιφέρει σημαντικό κοινωνικό κόστος στις συγκεκριμένη τοπική αγορά και παράλληλα θα οδηγήσει σε μειονεκτική θέση τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, αγνοώντας τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των κατοίκων της Περιφέρειας.

Για λόγους δεοντολογίας, ίσης αντιμετώπισης των πολιτών και ουσιαστικής ενίσχυσης των τοπικών οικονομιών και ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, είναι αναγκαίο η Τράπεζα να λάβει υπόψη τις ευαίσθητες κατηγορίες των πολιτών, στην πλειοψηφία τους ηλικιωμένοι, χωρίς πρόσβαση στις σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, οι οποίοι εξυπηρετούνταν από το γραφείο συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας.

Παρακαλούμε τη διοίκηση της ΕΤΕ να επανεξετάσει το εν λόγω ζήτημα με κύριο γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία, την αλληλεγγύη, καθώς είναι αναφαίρετο το δικαίωμα και στον πιο απομακρυσμένο πολίτη να έχει πρόσβαση στο τραπεζικό σύστημα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com