Πλήρωσε αλλά δεν είδε ποτέ αυτοκίνητο!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 08:47 Πλήρωσε αλλά δεν είδε ποτέ αυτοκίνητο!

Νέα υπόθεση απάτης μέσω αγγελιών στο διαδίκτυο…

Στην αστυνομία κατέφυγε μία γυναίκα 29 ετών από το Δήλεσι Βοιωτίας προκειμένου να καταγγείλει απάτη σε βάρος της από άγνωστο άνδρα.

Σύμφωνα με την έγκληση που υπεβλήθη, η 29χρονη είχε βρει σε γνωστή ιστοσελίδα αγοροπωλησιών αυτοκινήτων ένα ΙΧΕ το οποίο και θέλησε να αγοράσει. Επικοινώνησε με τον υποτιθέμενο κάτοχο του αυτοκινήτου στις 4 και 5 Ιουνίου, ο οποίος και την έπεισε να καταθέσει 2.800 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση.

Δυστυχώς οι μέρες περνούσαν και ο μέχρι πρότινος πρόθυμος πωλητής εξαφανίσθηκε. Διαπιστώνοντας την απάτη σε βάρος της η γυναίκα προσέφυγε στην αστυνομία, αναζητώντας την τιμωρία των απατεώνων.

Σημειώνουμε ότι μόλις την Παρασκευή 28 Ιουνίου δόθηκαν στη δημοσιότητα 30 ονόματα και φωτογραφίες απατεώνων από τρεις εγκληματικές οργανώσεις που ξεσκέπασε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, με λεία που ξεπερνούσε τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ!

Σε κάθε περίπτωση η ΕΛ.ΑΣ. συνιστά μεγάλη προσοχή στις συναλλαγές που πραγματοποιείται μέσω διαδικτύου, οι οποίες θα πρέπει να γίνονται μόνο μέσω πιστοποιημένων πωλητών που έχουν φορολογικά στοιχεία που επίσης έχουν επαληθευτεί. (Δείτε ΕΔΩ)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση