Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε Εργατικό Κέντρο και Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας ο Γιάννης Σαρακιώτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 19:37 Σε Εργατικό Κέντρο και Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας ο Γιάννης Σαρακιώτης

Επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο και στον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας περιελάμβανε το πρόγραμμα του υποψηφίου Βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννη Σαρακιώτη πριν την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου.

Στο Εργατικό Κέντρο είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους για την πολιτική της παρούσας κυβέρνησης όσον αφορά τα εργασιακά.

Ο κ. Σαρακιώτης επεσήμανε ότι το μέγιστο διακύβευμα της επόμενης ημέρας των μνημονίων είναι η δημιουργία ενός ισχυρού πλέγματος προστασίας των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων, ενώ τόνισε ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών πρέπει να βρει τους εργαζόμενους στη Φθιώτιδα ενωμένους και διεκδικητικούς, ανεξαρτήτου του κόμματος που θα αναλάβει τα ηνία της χώρας.

Όσον αφορά την επίσκεψή του στον Ιατρικό Σύλλογο, ο κ. Σαρακιώτης συνομίλησε με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. ανταλλάσσοντας απόψεις για τα φλέγοντα ζητήματα, που αφορούν τους απασχολούμενους τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα της υγείας. Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αφού ενημερώθηκε διεξοδικά για τη δραστηριότητα του Συλλόγου σε μια σειρά ζητημάτων τα οποία αφορούν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, εξήρε το έργο που αυτός επιτελεί.