Με Αστυνομία και Συνδικαλιστές της Πυροσβεστικής συναντήθηκε ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 11:31 Με Αστυνομία και Συνδικαλιστές της Πυροσβεστικής συναντήθηκε ο Γιάννης Οικονόμου

Με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και τους Διοικητές των Υπηρεσιών της έδρας της Αστυνομικής Διεύθυνσης συναντήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Οικονόμου.

Τη συζήτηση απασχόλησαν κυρίως ζητήματα αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, έλλειψης κονδυλίων για την κάλυψη των αναγκών της, θέματα αντιμετώπισης των καθημερινών προβλημάτων της και της ανάγκης ενίσχυσης του εξοπλισμού και των υποδομών της.

Αργότερα, ο υποψήφιος βουλευτής υποδέχτηκε στο γραφείο του εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργανώσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ένωσης Αξιωματικών(ΕΑΠΣ) και της Ένωσης Υπαλλήλων(ΕΥΠΣ) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Οικονόμου ενημερώθηκε για τα θεσμικά, μισθολογικά και επιχειρησιακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα, αλλά και για τα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία του.

«Η προστασία και η ασφάλεια των ανθρώπων και της χώρας από τον κίνδυνο πυρκαγιών είναι υπόθεση όλων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής. «Είναι επιτακτική ανάγκη όμως να εξασφαλιστεί η ενίσχυση του δυναμικού της υπηρεσίας και να σταματήσει άμεσα η αποδυνάμωση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών όλης της χώρας», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση