Φοβερό τροχαίο: Δύο νέα παιδιά νεκρά - Σώος ο οδηγός του αυτοκινήτου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 08:53 Φοβερό τροχαίο: Δύο νέα παιδιά νεκρά - Σώος ο οδηγός του αυτοκινήτου

Μια 19χρονη κοπέλα και ένας 28χρονος νεκροί - Ο 23χρονος οδηγός δεν έπαθε τίποτα - Δείτε εικόνες από το φοβερό τροχαίο.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν λίγο πριν τις 5 σήμερα το πρωί. Στο 9ο χλμ. Αγιάς – Λάρισας, στο ύψος του Γερακαρίου, σε μία μικρή ευθεία εξετράπη επιβατικό αυτοκίνητο και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού του οδικού δικτύου. Ένας εκκωφαντικός θόρυβος από την πρόσκρουση έσκισε την ησυχία της νύχτας στα περιβόλια της Αγιάς. Εκείνη τη στιγμή ο χρόνος σταμάτησε για πάντα για δύο νέους, μια κοπέλα μόλις 19 ετών και ένα παλικάρι 28 ετών. Στο όχημα επέβαινε ένα ακόμη άτομο 23 ετών, ο οποίος οδηγούσε το μοιραίο επιβατικό, μάρκας Opel.

Στις 5.04’ ενημερώθηκε για το συμβάν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και εστάλησαν στο σημείο τέσσερα οχήματα και οκτώ άνδρες, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Επίσης στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Στο γλυκοχάραμα οι πυροσβέστες ξεκίνησαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβαινόντων και χρειάστηκε να κόψουν λαμαρίνες, όπως φαίνονται και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μια ώρα μετά στις 6.10’ το πρωί. Δυστυχώς τα δύο από τα τρία άτομα ανασύρθηκαν νεκρά.

Στο σημείο είχαν σπεύσει και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα πληρώματα των οποίων δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, αλλά περιορίστηκαν στη διακομιδή των νεκρών παιδιών.

Η σπασμένη κολόνα φωτισμού του οδικού δικτύου και οι σπασμένοι λαμπτήρες απέμειναν εκεί στα χωράφια, σημάδι της τραγωδίας ανήμερα των εθνικών εκλογών.

Τέλος να σημειωθεί πως ο 23χρονος οδηγός συνελήφθη.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το larissanet.gr

Το μοιραίο αυτοκίνητο:

Στιγμιότυπα από τον τόπο του συμβάντος:

Πηγή: larissanet.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση