ΕΑΣΥΦ προς υποψηφίους: Αυτά είναι τα προβλήματά μας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 18:32 ΕΑΣΥΦ προς υποψηφίους: Αυτά είναι τα προβλήματά μας

Σε όλους τους υποψηφίους βουλευτές που τους επισκέφθηκαν έθεσαν τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας (ΕΑΣΥΦ), τα απροβλάημτα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί και ειδικότερα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Διαβάστε το δελτίο τύπου που κοινοποίησαν στα ΜΜΕ:

Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, παρουσία και της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας, διά του Προέδρου της κ. Γεώργιου ΜΠΡΑΝΗ και μελών της, επισκεφτήκαν στα γραφεία που διατηρεί στον 4ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, κατά σειρά οι  υποψήφιοι βουλευτές του Νομού μας, ο κ. Χρήστος ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ, ο κ. Ιωάννης ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,  η κα Ελένη ΜΑΚΡΗ, η κα Ευθυμία (Εμι) ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ο κ. Θέμης ΧΕΙΜΑΡΑΣ, η κα Μαρία ΤΣΙΡΚΑ, ο κ. Γεώργιος ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ, υποψήφιοι με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, η κα Κωνσταντίνα ΑΝΤΕΡΡΙΩΤΗ υποψήφια με το κόμμα του Κινήματος Αλλάγης καθώς και οι κ. Ιωάννης ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ και κ. Απόστολος ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ με το κόμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας αφού τους καλωσόρισε, ευχήθηκε σε όλους τους υποψηφίους Βουλευτές καλή επιτυχία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι βουλευτές ενημερώθηκαν για τα προβλήματα τα οποία ταλανίζουν τους Αστυνομικούς της Δ.Α. Φθιώτιδας, όπως η περίπτωση επανίδρυσης φυλακών Υψίστης Ασφαλείας στο Δομοκό με έμφαση στη στελέχωση της φύλαξής τους, εφόσον τελικά επιλεγεί το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, χωρίς την αποδυνάμωση της υπάρχουσας δύναμης σε επίπεδο Αστυνομικής Διεύθυνσης, οι κτιριακές εγκαταστάσεις όπου η μεταστέγαση σε νέα κτίρια των Υπηρεσιών της Δ.Α. Φθιώτιδας, του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, του Α Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων κρίνεται μείζονος σημασίας, η υλικοτεχνική υποδομή όπου ο στόλος των οχημάτων και τα υλικά τα οποία έχουν παραχωρηθεί στους Αστυνομικούς (αλεξίσφαιρα, κράνη, κ.λ.π.) είναι απαρχαιωμένα, η ίδρυση Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας στην Δ.Α. Φθιώτιδας, καθώς είναι η μόνη έδρα σε επίπεδο Περιφέρειας που δεν διαθέτει, κ.λ.π.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε κεντρικό επίπεδο τον οργανισμό της Αστυνομίας, όπως η επαναφορά των  οργανικών θέσεων, νέο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, η πρόσληψη μεγαλυτέρου αριθμού Αστυνομικών μέσω αποκλειστικά των Πανελλαδικών Εξετάσεων, η αναβάθμιση των Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας, η αναγκαιότητα θεσμοθέτησης  επιτέλους  του επαγγέλματος του Αστυνομικού ως Επικίνδυνο κ.λ.π.

Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι βουλευτές αφού μας άκουσαν, εξήραν το έργο μας και μας δήλωσαν ότι η εξασφάλιση της ασφάλειας στους πολίτες και η ενίσχυση των μέσων του αστυνομικού προσωπικού θα πρέπει να αποτελούν πρώτη προτεραιότητα, εξέφρασαν δε τη διάθεση για συνέχιση των επαφών και μετά τις εκλογές με σκοπό την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που μας απασχολούν.

Τέλος η Ένωσή μας θα είναι πάντα στη διάθεση όλων των υποψηφίων, θα συνεχίσει να μάχεται για το αγαθό της ασφάλειας καθώς και την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας του Αστυνομικού  και σε κάθε ευκαιρία που θα της δίνεται θα παρουσιάζει και θα αναδεικνύει τα προβλήματα που μας απασχολούν και παράλληλα θα πιέζει για την επίλυσή τους.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση