Οι ληστές έκαναν «ντου» στο εξοχικό και τον γρονθοκόπησαν!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 10:36 Οι ληστές έκαναν «ντου» στο εξοχικό και τον γρονθοκόπησαν!

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής ξημερώνοντας Δευτέρα (8/7) με δράστες δύο άγνωστους δράστες και θύμα έναν 60χρονο που βρισκόταν στο εξοχικό του στη θέση «Πέρασμα» Αμαρύνθου.

Συγκεκριμένα την ώρα που βρισκόταν στο μπαλκόνι της ισόγειας εξοχικής του κατοικίας για λίγη δροσιά, δύο άντρες του επιτέθηκαν με μπουνιές για να του αποσπάσουν χρήματα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του θύματος, ο ένας ήταν κοντός και ο άλλος μετρίου αναστήματος και φορούσε κουκούλα.

Ο κουκουλοφόρος μάλιστα ήταν αυτός που εισήλθε στο σπίτι προκειμένου να πάρει τα χρήματα που είχε εκεί ο 60χρονος και ανέρχονταν στο ποσό των 1.800 ευρώ. Επίσης του αφαίρεσαν δύο ρολόγια και το κινητό του τηλέφωνο και διέφυγαν πεζοί μέσα στη νύχτα.

Ο άτυχος παραθεριστής χωρίς τηλέφωνο αναγκάστηκε να μεταβεί με το ποδήλατό του μέχρι το χωριό για να ειδοποιήσει για βοήθεια και να μεταφερθεί για τςι πρώτες βοήθειες στο ΓΝ Χαλκίδας.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε και η αστυνομία και συγκεκριμένα το ΑΤ Ερέτριας που ανέλαβε την έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των επικίνδυνων ληστών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση