Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Οικονόμου: «Πολύ μεγάλη η τιμή που μου κάνατε»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 17:33 Γιάννης Οικονόμου: «Πολύ μεγάλη η τιμή που μου κάνατε»

Το μήνυμα νίκης του νέου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στη Φθιώτιδα…

Ο Γιάννης Οικονόμου είναι ο ένας από τους τρεις νέους βουλευτές που εξέλεξε η Φθιώτιδα.

Μάλιστα οι συμπολίτες του τον ανέδειξαν δεύτερο σε σταυρούς προτίμησης  φθάνοντας τους 14.355, αριθμός που σίγουρα δικαιώνει την μέχρι τώρα πολιτική του παρουσία και φυσικά την προσπάθειά του.

Μια προσπάθεια που επιμένει να τη χαρακτηρίζει «αλλιώς» και πέρα από τα τυπικά και συνηθισμένα, για αυτό και στο μήνυμά του τονίζει το πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη για την τιμή που του έκαναν οι πολίτες της Φθιώτιδας.

Διαβάστε το μήνυμα του κ. Οικονόμου:

«Οι πολίτες της Φθιώτιδας με τίμησαν με τη ψήφο τους και με εξέλεξαν δεύτερο βουλευτή του νομού με πάνω από 14300 ψήφους. Θέλω να τους εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Είναι πολύ μεγάλη η τιμή που μου έκαναν και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ακόμη μεγαλύτερη είναι για εμένα η ευθύνη να ανταποκριθώ σε αυτή την τιμή, να δικαιώσω την επιλογή τους και να βοηθήσω με τις δυνάμεις μου για να ζωντανέψουμε την Φθιώτιδα με τη δύναμη της εξωστρέφειας.

Θέλω να συγχαρώ τον πρώτο βουλευτή του νομού μας κ Σταϊκούρα,  τον κ Κοτρωνιά και τον κ Χειμάρα για την εκλογή τους καθώς επίσης και τις κύριες Μακρή, Αργυροπούλου και Τσίρκα για τον αγώνα που έδωσαν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και συνεργάτες μου, όλοι τους εθελοντές, που στήριξαν με τη ψυχή τους την προσπάθεια μου.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την σύζυγο και  την οικογένεια μου για την υποστήριξη και την αγάπη τους και πιο πολύ το γιο μου που μου έμαθε να βλέπω τη ζωή «αλλιώς»...

Το πρώτο βήμα έγινε, τα καλύτερα έρχονται…»