Δήλωση Απόστολου Καραναστάση για τα αποτελέσματα των εκλογών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 09:57 Δήλωση Απόστολου Καραναστάση για τα αποτελέσματα των εκλογών

Φίλες και φίλοι,

κατά τις πρόσφατες εκλογές, ο ελληνικός λαός έκανε επιλογή διαφορετική από αυτή που προτείναμε και υποστηρίξαμε. Επέλεξε νέα κυβέρνηση με καθαρή λαϊκή εντολή και, ταυτόχρονα, έδωσε στο ΣΥΡΙΖΑ τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης - μιας ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είμαστε περήφανοι για το έργο μας κατά την τετραετία που πέρασε. Μετά από πολλά χρόνια, η απερχόμενη κυβέρνηση παραδίδει στην επόμενη την χώρα σε καλύτερη κατάσταση από ότι την παρέλαβε. Με γεμάτα τα ταμεία του κράτους, με βελτιωμένη σε κάθε επίπεδο, την οικονομία, με την γεωπολιτική της θέση αναβαθμισμένη.

Παράλληλα, πετύχαμε σε σημαντικό βαθμό τη συσπείρωση του κόσμου της κεντροαριστεράς, μέσα από την Προοδευτική Συμμαχία, που αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης στη χώρα μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις χιλιάδες των ψηφοφόρων που πίστεψαν στην πρότασή μας και στήριξαν,σ’ ολόκληρη τη χώρα και, βεβαίως, ιδιαίτερα στο Ν. Φθιώτιδας, τους συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και τις Προοδευτικής Συμμαχίας.

Θα ήθελα, τέλος, να ευχαριστήσω όσες και όσους, μέσα από την επιλογή του ψηφοδελτίου μας,εξέφρασαν, με τον σταυρό προτίμησης τους και σ’ εμένα προσωπικά την εμπιστοσύνη τους, όπως και όλους εκείνους που μου έκαναν την τιμή να με επιλέξουν ως εκπρόσωπό τους στο ελληνικό κοινοβούλιο κατά την τελευταία τετραετία.

Οι αγώνες δεν έχουν πάντα την κατάληξη που θέλουμε. Αυτό δεν ακυρώνει την αξία τους ούτε αναστέλλει την προσπάθεια. Θα είμαι πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μου, από όποια θέση κι αν βρεθώ. Συνεχίζουμε!

Σας ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς.

Απόστολος Δ. Καραναστάσης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση