Τελετές ορκωμοσίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το πρώην ΤΕΙ στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 21:12 Τελετές ορκωμοσίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το πρώην ΤΕΙ στη Λαμία

Μέσω του κόμβου του Πανεπιστημίου η ενημέρωση για την απονομή των πτυχίων στους  απόφοιτους των Τμημάτων Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ και Φυσικοθεραπευτών ΤΕ.

Ανακοινώθηκε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το πρόγραμμα της τελετής αναγόρευσης διδακτόρων και απονομής πτυχίων στους αποφοίτους Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών των Τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, στο Αμφιθέατρο Ι της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λαμία, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, ώρα 10:30

Ορκωμοσία αποφοίτων του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πληροφορική και Υπολογιστική Βιοϊατρική» της Σχολής Θετικών Επιστημών.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Ώρα 12:00:

Αναγόρευση Διδακτόρων και Ορκωμοσία αποφοίτων του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική.

Ώρα 12:15:

Ορκωμοσία αποφοίτων του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Στο πρώην ΤΕΙ

Επίσης την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του πρώην ΤΕΙ Λαμίας (3ο χιλ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας - Αθήνας) οι τελετές απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του:

Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (ΠΠΣ), Λαμίας, (π. ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδος)  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ώρα 10:30’

Τμήματος Φυσικοθεραπείας ΤΕ (ΠΠΣ), Λαμίας, (π. ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδος)  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ώρα 12:00’.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση