Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στυλίδα: Τριήμερη Συνάντηση Σκαραβαίων και Κλασσικών Οχημάτων!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 09:42 Στυλίδα: Τριήμερη Συνάντηση Σκαραβαίων και Κλασσικών Οχημάτων!

Παρασκευή 12, Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Ιουλίου, η 13η Πανελλήνια Συνάντηση Σκαραβαίων και Κλασσικών Οχημάτων, στη Στυλίδα!

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού με τον κόσμο τους, η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου και η Σκαθαροπαρέα, διοργανώνουν και φέτος την εκδήλωση που έγινε θεσμός και αγαπήθηκε όσο καμία. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μετά την μεταφορά της εκδήλωσης από το Λιτόχωρο, ο πάντα φιλόξενος Δήμος Στυλίδας θα φιλοξενήσει στο camping Ιnterstation το διήμερο φεστιβάλ των φανατικών του περίφημου Σκαραβαίου και των «συγγενών» του οχημάτων.

Αν και η παράδοση δεκατριών χρόνων θέλει την «Πανελλήνια» να γίνεται πάντα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, δυστυχώς οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας, μας αναγκάζουν να την μεταφέρουμε για τις 12 με 14 Ιουλίου, λόγω των πρόωρων εκλογών.

Η παρατεταμένα δύσκολη περίοδος για το κλασσικό όχημα στην Ελλάδα, δεν φαίνεται να πτοεί τους ανά την Ελλάδα φίλους και fans της «Πανελλήνιας» που και φέτος από ότι φαίνεται θα δώσουν δυναμικό παρών στην εκδήλωσή μας, καθώς όπως μας επιβεβαίωσαν από την Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. θα υπάρξει νόμιμη αδειοδότηση κίνησης, για όσους φέρουν όχημα με ιστορικές πινακίδες.\

Πρόκειται για την μακροβιότερη εκδήλωση για κλασσικά VW στην Ελλάδα η οποία συμπεριλαμβάνεται σε διεθνή καλεντάρια με αντίστοιχες εκδηλώσεις. Κάθε χρόνο έχουμε συμμετοχές απο όλη την Ηπειρωτική Ευρώπη, και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πρόκειται για μια εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας.

Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει την πρώτη μέρα την συγκέντρωση των συμμετεχόντων στον χώρο του camping και ελεύθερο πρόγραμμα για σύσφιξη σχέσεων, αντάμωμα παλαιών φίλων και γνωριμία με καινούργιους.

Την δεύτερη μέρα ξεκινάει το main event με διαγωνισμούς, αθλοπαιδιές, καλλιστεία και απονομή βραβείων. Κατόπιν θα ακολουθήσει barbecue party, που θα κρατήσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες...

Την τρίτη και τελευταία μέρα το πρόγραμμα έχει κλήρωση με πλούσια δώρα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο για μπάνιο, χαλάρωση και φαγητό μέχρι το απόγευμα όπου με μία μικρή τελετή και αποχαιρετισμό αναγγέλλουμε το πέρας της εκδήλωσης και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.

Τα τελευταία χρόνια με την μεταφορά της εκδήλωσης στον φιλόξενο δήμο Στυλίδας και με την πλήρη στήριξη του δημάρχου κου Γκλέτσου ο οποίος μας παραχώρησε την κεντρική πλατεία για την τελετή απονομής , η προβολή της εκδήλωσης υπερπολλαπλασιάστηκε, και πλέον η εκδήλωση τελεί υπο την αιγίδα του Δήμου Στυλίδας. Φέτος, η ημερομηνία που θα διεξαχθεί είναι 12 με 14 Ιουλίου.

Κόστος συμμετοχής: 15€ ανά αυτοκίνητο.

Για όσους θέλουν να διανυκτερεύσουν, συνιστάται η έγκαιρη κράτηση στο Camping Interstation (τηλ 2238023828) ή σε παραπλήσια καταλύματα της περιοχής.

Προτεινόμενα καταλύματα

http://www.tsamadanis.gr/

http://www.karavomylos.gr/

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μας, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6971567924 & 6984953485 ή κάντε like στην σελίδα μας: Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου -Ε Λ Κ Α-