Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας: Τα τραγικά αποτελέσματα των ανύπαρκτων μηχανισμών ελέγχων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 11:25 Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας: Τα τραγικά αποτελέσματα των ανύπαρκτων μηχανισμών ελέγχων

Μα ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ΠΕ Φθιώτιδας εκφράζει τη θλίψη και συγχρόνως την οργή του, για τον αδόκητο χαμό του νεαρού εργαζόμενου στη ΛΑΡΚΟ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που υπογράφουν η Πρόεδρος του ΕΚΠΕΦ Σοφία Ανεστοπούλου και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Μπρέκης αναφέρονται τα εξής:

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του αλλά και την οργή του για το νέο τραγικό εργατικό ατύχημα που έγινε χθες, Πέμπτη 11 Ιουλίου στην ΛΑΡΚΟ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας ακόμη εργαζόμενος 35 ετών.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι δίνουν καθημερινά τη μάχη με το μεροκάματο, οι εγκληματικές ελλείψεις μέτρων ασφαλείας και οι ανύπαρκτοι μηχανισμοί ελέγχων από την Πολιτεία οδηγούν σε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα.

Απαιτούμε την άμεση λήψη  μέτρων, την εντατικοποίηση των ελέγχων και την απόδοση ευθυνών ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση