Τελευταία ημέρα σήμερα για τα μηχανογραφικά – Ανοικτά όλα τα Λύκεια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 09:45 Τελευταία ημέρα σήμερα για τα μηχανογραφικά – Ανοικτά όλα τα Λύκεια

Εκπνέει σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου η παράταση που δόθηκε στους υποψηφίους των Πανελλαδικών 2019 για την υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου.

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως, τα Λύκεια όλης της χώρας ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα είναι ανοικτά σήμερα (17-7-2019), με την παρουσία του Διευθυντή ή Υποδιευθυντή ή του αναπληρωτή αυτών και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου.

Αυτή την επιπλέον ημέρα ο (Υπο)Διευθυντής θα μπορεί να επιτρέψει στους υποψηφίους να αποκτήσουν password (σε περίπτωση που το έχασαν ή δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν), προκειμένου να συμπληρώσουν Μ.Δ. ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

Οι 2 ανωτέρω εκπαιδευτικοί που θα είναι παρόντες στα Λύκεια θα αποζημιωθούν για αυτή τη μία μέρα για μη χρήση θερινής άδειας

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση