Τι λέει η Αστυνομία για το φονικό στη Νέα Αγχίαλο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 15:25 Τι λέει η Αστυνομία για το φονικό στη Νέα Αγχίαλο

Συνελήφθη άμεσα 41χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 38χρονου…

Δελτίο τύπου με τις βασικές λεπτομέρειες του φονικού που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7) στη Νέα Αγχίαλο με θύμα έναν 38χρονο και θύτη έναν 41χρονο, εξέδωσε η ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το θύμα βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα και είχε επισκεφθεί τον 41χρονο ο οποίος ήταν σύζυγος της ξαδέλφης του.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν και ο 41χρονος μπροστά στην οικογένειά του και μάλιστα μπροστά στα παιδιά του, κατάφερε στον 38χρονο θανάσιμες μαχαιριές.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωσε της αστυνομίας:

«Συνελήφθη χθες (17-07-2019) το μεσημέρι στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, 41χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το μεσημέρι σε οικία στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, έπειτα από διαπληκτισμό, ο 41χρονος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στον 38χρονο και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 41χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση