Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Κορυδαλλό ο 41χρονος φονιάς της Νέας Αγχιάλου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 09:53 Στον Κορυδαλλό ο 41χρονος φονιάς της Νέας Αγχιάλου

«Στην κακιά στιγμή» απέδωσε το άγριο έγκλημά του, που έγινε μπροστά στα μάτια των παιδιών του…

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 41χρονος Αλβανός που σκότωσε τον 38χρονο συγγενή του στη Νέα Αγχίαλο και θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού μέχρι τη δίκη του.

Ο 41χρονος, εμφανίστηκε χθες ενώπιον του ανακριτή και δήλωσε πως «ήταν η κακιά στιγμή». Φέρεται να υποστήριξε ότι ο ίδιος και το θύμα είχαν πιει και ήταν μεθυσμένοι, αλλά πως δεν είχαν διαφορές.  Ο 41χρονος, που του έχει ασκηθεί από τον εισαγγελέα υπηρεσίας δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο,  φέρεται να ισχυρίστηκε πως «θόλωσε» καθώς το θύμα του είπε ότι η σύζυγός του θα του έπαιρνε τα παιδιά, επειδή είναι βίαιος. Τότε έγινε το κακό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 41χρονος εξέφρασε τη στεναχώρια του γιατί θα τους στερηθούν οι οικογένειές τους.

Ο 41χρονος έριξε τρεις γροθιές στο στήθος του 38χρονου, ο οποίος άρχισε να αιμορραγεί, καθώς ο δράστης έκρυβε μέσα στη γροθιά του έναν σουγιά που δεν είχε αντιληφθεί κανένας που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή κοντά του.  Στη συνέχεια ο δράστης του φονικού έφυγε από το σπίτι και εντοπίστηκε να περιπλανιέται σε δρόμους της Ν.Αγχιάλου.  Αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να ήταν αυτός που μετέφερε το θύμα με το κόκκινο αγροτικό αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο, για να παραληφθεί καθ’ οδόν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά να ξεψυχήσει πριν φθάσει στο Αχιλλοπούλειο. Το όπλο του φόνου, που δεν έχει βρεθεί ακόμα, φέρεται να το πέταξε ο 41χρονος σε καρότσα διερχόμενου φορτηγού.

Ο 38χρονος διέμενε μόνιμα στην Αλβανία και έκανε διακοπές από τον Ιούνιο στη Νέα Αγχίαλο ενώ ο 41χρονος έμενε μόνιμα στη Νέα Αγχίαλο μαζί με τα παιδιά και τη γυναίκα του και είχε νόμιμη άδεια παραμονής που λήξει το 2020. Το φονικό μάλιστα έγινε μπροστά στα μάτια ανήλικων παιδιών.   Εφόσον ο 41χρονος καταδικαστεί, τότε με τον νέο Ποινικό Κώδικα κινδυνεύει με ποινή κάθειρξης από 10 χρόνια μέχρι ισόβια, χωρίς ελαφρυντικά.

Πηγή: e-thessalia.gr