ΓΕΠΑΔ Στερεάς: Παρουσίαση της υπόθεσης με τους «σκληρούς» κακοποιούς και τα δενδρύλλια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 09:10 ΓΕΠΑΔ Στερεάς: Παρουσίαση της υπόθεσης με τους «σκληρούς» κακοποιούς και τα δενδρύλλια

Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη η μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας για τη μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης που εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή στο Τρίκορφο του Δήμου Δωρίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναλυτικά στοιχεία της υπόθεσης θα παρουσιαστούν σε ειδική παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της ΓΕΠΑΔ Στερεάς στη Λαμία, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν δύο σεσημασμένους κακοποιούς που  φέρεται να είχαν δραπετεύσει πριν από λίγες ημέρες από τις Φυλακές της Κασσάνδρας κει ήταν αυτοί που φυλούσαν τη φυτεία.

Το γεγονός ότι οι συλληφθέντες κακοποιοί μόλις είχαν βγει έστω και με αυτόν τον τρόπο από την φυλακή ενώ τα δενδρύλλια ήταν εκεί από καιρό, όπως και ο βαρύς οπλισμός που έφεραν και αποτελούνταν από αυτόματο καλάσνικοφ, πιστόλι αλλά και χειροβομβίδα, παραπέμπει σε οργανωμένη σπείρα, που κάνει δουλειές πολλών χιλιάδων ευρώ.

Σίγουρα πρόκειται για ακόμη μία επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. στον πόλεμο που κάνει κατά των ναρκωτικών, αλλά και απέναντι σε εγκληματικές ομάδες που έχουν γεμίσει τη χώρα με απαγορευμένες ουσίες.

Διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό που εκδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου (20/7) από το Γραφείο Δημοσιογράφων της ΓΕΠΑΔ Στερεάς:

«OΛOKΛHPΩNETAI OPΓANΩMENH AΣTYNOMIKH EΠIXEIPHΣH THΣ Δ.A. ΦΩKIΔAΣ ΣTO ΠΛAIΣIO THΣ OΠOIAΣ ENTOΠIΣTHKE MEΓAΛH ΦYTEIA ΔENΔPYΛΛIΩN KANNABHΣ ΣE ΔYΣBATH ΠEPIOXH. EXOYN ΣYΛΛHΦΘEI ΔYO AΛΛOΔAΠOI ΠOY OΠΩΣ ΠPOEKYΨE EIXAN AΠOΔPAΣEI ΠPIN AΠO TEΣΣEPIΣ HMEPEΣ AΠO TIΣ AΓPOTIKEΣ ΦYΛAKEΣ KAΣΣANΔPAΣ XAΛKIΔIKHΣ. KATAΣXEΘHKE BAPYΣ OΠΛIΣMOΣ,KALASHNIKOV,ΠIΣTOΛIA KAI 2 XEIPOBOMBIΔEΣ. ΘA AKOΛOYΘHΣEI ANAΛYTIKH ENHMEPΩΣH».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση