Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΓΕΠΑΔ Στερεάς: Παρουσίαση δύο υποθέσεων το μεσημέρι της Δευτέρας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 08:10 ΓΕΠΑΔ Στερεάς: Παρουσίαση δύο υποθέσεων το μεσημέρι της Δευτέρας

Τη μεγάλη επιτυχία με τον εντοπισμό χασισοφυτείας στο τρίκορφο Φωκίδας με τη σύλληψη δύο αλλοδαπών που ήταν δραπέτες φυλακών, καθώς και μία ακόμη υπόθεση με εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην Εύβοια, θα παρουσιάσουν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Γενικής, Αστυνόμος Α’ Σταύρος Κουτουλογένης.

Η παρουσίαση θα γίνει στην έδρα της ΓΕΠΑΔ στη Λαμία στις 12 το μεσημέρι παρουσία των Διευθυντών των Δ.Α. Ευβοίας και Φωκίδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΛΑΣ σχετικά με την παρουσίαση:

«Αύριο (22-07-2019) και ώρα 12:00, στην έδρα της ΓΕ.Π.Α.Δ. Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας και τον Εκπρόσωπο Τύπου της Γενικής, παρουσία των Διευθυντών των Δ.Α. Ευβοίας και Φωκίδας, σχετικά με δύο υποθέσεις και συγκεκριμένα εντοπισμού μεγάλης φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης και σύλληψης (2) αλλοδαπών καλλιεργητών που τυγχάνουν δραπέτες φυλακών, καθώς και εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης και (2) συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.»