Απόψε το φιλικό παιχνίδι Λαμία - ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 10:51 Απόψε το φιλικό παιχνίδι Λαμία - ΑΕΚ

Το πρώτο ουσιαστικά τεστ για τους «κυανόλευκους» του Μάκη Χάβου απέναντι σε ένα συγκρότημα με υψηλούς στόχους το φετινό πρωτάθλημα…

Μπορεί να πρόκειται για φιλικό παιχνίδι, δεν παύει όμως το όνομα του αντιπάλου να παραπέμπει σε μια σημαντική αναμέτρηση.

ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΚ το βράδυ στις 20:00’ στο ΔΑΚΛ και οι φίλοι και των δύο ομάδων μπορούν να δουν μερικά από τα στοιχεία που αναμένεται να παρουσιάσουν οι δύο μονομάχοι και στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ ανεβαίνει Λαμία με όλα της τα αποκτήματα καθώς πρόκειται να αγωνιστούν για κάποιο διάστημα και οι Βέρντε – Ολιβέιρα, ενώ για τους Λαμιώτες φιλάθλους υπάρχει η αγωνία για το νέο επιθετικό σχήμα στη μετά Μπερτόγλιο – Μπαράλες εποχή.

Σημειώνουμε ότι η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ και εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 10:00 με 14:00 και από τις 18:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια στο ΔΑΚ Λαμίας.

Από το πρωί η Τροχαία Λαμίας έχει λάβει μέτρα γύρω από το στάδιο για την ασφαλή προσέγγιση των φιλάθλων, ενώ ισχύει απαγόρευση της στάθµευσης των οχηµάτων καθώς και τη διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, από την 18:00 ώρα, έως και µια ώρα µετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ως ακολούθως:

• Στην οδό Φλέµινγκ (από το χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας έως τη συµβολή της µε την οδό Υψηλάντη).

• Στην οδό Καραϊσκάκη (από τη συµβολή της µε την οδό Ανοίξεως έως τον χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας).

• Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συµβολή της µε την οδό Φλέµινγκ έως τη συµβολή της µε την οδό Β. Καψάλη).

• Στην οδό Μαλαµίδα (από τον χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας έως τη συµβολή της µε την οδό Υψηλάντη).

• Στην οδό Ασκληπιού (από τη συµβολή της µε την οδό Καραϊσκάκη έως τη συµβολή της µε την οδό Αχαιών) και

• Στον χώρο στάθµευσης οχηµάτων που υφίσταται στη συµβολή των οδών Καραϊσκάκη και Ασκληπιού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση