Πρόσκληση για υγειονομικές εξετάσεις των επιτυχόντων ΑΣΕΠ στα Καταστήματα Κράτησης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 19:04 Πρόσκληση για υγειονομικές εξετάσεις των επιτυχόντων ΑΣΕΠ στα Καταστήματα Κράτησης

Καταρτίσθηκε «ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΩΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ» της προκήρυξης 6Κ/2018 που αφορά τους υποψηφίους ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ και ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ.

Για τις υγειονομικές εξετάσεις και προκειμένου να εξασφαλισθεί η κάλυψη όλων των θέσεων, έχει τεθεί ανάλογος πίνακες με επιλαχόντες.

Το σύνολο των εν λόγω υποψηφίων θα υποβληθεί σε υγειονομικές εξετάσεις και εν συνεχεία σε Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές δοκιμασίες σύμφωνα με τον Πίνακα με τίτλο «ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ».

Οι υποψήφιοι/ες που περιλαμβάνονται στον ανωτέρω πίνακα καλούνται εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός (1) μηνός, ήτοι από 27 Ιουλίου 2019 έως και 26 Αυγούστου 2019, να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Προκήρυξη 6Κ/2018

Ειδική Επιτροπή Πρακτικών Δοκιμασιών

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 11510

το αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. «ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ», κατάλληλα συμπληρωμένο σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες σε αυτό οδηγίες.

Τονίζεται ότι οι προβλεπόμενες υγειονομικές εξετάσεις πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι και την 26η  Αυγούστου 2019 και όχι πριν από την 27η  Μαΐου 2019.

Όσοι/ες υποψήφιοι/ες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ή δεν προσκομίσουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης κατάλληλα συμπληρωμένο και εντός της ως άνω ορισθείσας αποκλειστικής προθεσμίας (από 27/7/2019 έως και 26/8/2019), αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία (αποκλεισμός από τη συμμετοχή στις Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές δοκιμασίες).

Όσοι/ες υποψήφιοι/ες κριθεί ότι διαθέτουν υγειονομική καταλληλότητα θα κληθούν με νεότερη ανακοίνωση να λάβουν μέρος στις προβλεπόμενες αθλητικές δοκιμασίες [άλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μέτρα (τρεις προσπάθειες), άλμα σε ύψος με φόρα τουλάχιστον 1,00 μέτρο (τρεις προσπάθειες), δρόμος εκατό (100) μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των δεκαέξι δευτερολέπτων (16΄΄) (μία προσπάθεια) και δρόμος χιλίων (1000) μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των τεσσάρων λεπτών και είκοσι δευτερολέπτων (4΄ και 20΄΄) (μία προσπάθεια)].    

Υποψήφιες οι οποίες τελούν σε κατάσταση εγκυμοσύνης ή λοχείας δεν συμπληρώνουν ούτε υποβάλλουν το ανωτέρω δελτίο υγειονομικής εξέτασης. Αντ΄ αυτού προσκομίζουν εντός της ως άνω ορισθείσας αποκλειστικής προθεσμίας γνωμάτευση γυναικολόγου από την οποία να προκύπτει η κατάσταση της υγείας τους (εγκυμοσύνη ή λοχεία). Οι εν λόγω υποψήφιες θα ενημερωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής τους στις υγειονομικές εξετάσεις και στις αθλητικές δοκιμασίες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση