Θρήνος για τον καθηγητή - ψαροντουφεκά που χτυπήθηκε από ταχύπλοο στη Σκιάθο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019 09:32 Θρήνος για τον καθηγητή - ψαροντουφεκά που χτυπήθηκε από ταχύπλοο στη Σκιάθο

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο 45χρονος χειριστής του ταχύπλοου, που χτύπησε στο κεφάλι τον άτυχο καθηγητή από το Βόλο.

Ταυτοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής η σορός του άτυχου 64χρονου ψαροντουφεκά, ο οποίος νωρίτερα χτυπήθηκε θανάσιμα από ταχύπλοο στο κεφάλι, ανοιχτά της νησίδας Τσουγκριά στη Σκιάθο.

Πρόκειται για τον ιδιαίτερα αγαπητό στην πόλη του Βόλου και στη Μαγνησία, καθηγητή Γιώργο Αμβράζη, με την τραγική είδηση να προκαλεί σοκ και απέραντη θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Εν τω μεταξύ, ο χειριστής του ταχύπλοου, ηλικίας 45 ετών, ο οποίος παρέμεινε στο σημείο, ανασύροντας το θύμα του δυστυχήματος, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Την ίδια ώρα οι Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος στο νησί, στο πλαίσιο της Προανάκρισης, διερευνούν την υπόθεση για την εξακρίβωση των ακριβών συνθηκών του δυστυχήματος, έχοντας παραγγείλει νεκροψία – νεκροτομή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση