Τι λέει το λιμενικό για το δυστύχημα στη Σκιάθο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019 11:25 Τι λέει το λιμενικό για το δυστύχημα στη Σκιάθο

Στα επίσημα καταγεγραμμένα γεγονότα που στοίχισαν τη ζωή στον 64χρονο ψαροντουφεκά και εκπαιδευτικό Γιώργο Αμβράζη, αναφέρεται πρωινό σήμα του Λιμενικού Σώματος.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σκιάθου από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού υποβρύχιου αλιέα από διερχόμενο ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή νησίδος «ΤΣΟΥΓΚΡΙΑ» ν. Σκιάθου .

Άμεσα στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε Τ/Χ σκάφος σημαίας Ιταλίας και τον 45χρονο κυβερνήτη του, να προσπαθεί να ανασύρει από τη θάλασσα τραυματισμένο 64χρονο υποβρύχιο αλιέα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Με τη συνδρομή πληρώματος περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο υποβρύχιος αλιέας και συνοδεία ΠΛΣ το ανωτέρω Τ/Χ σκάφος κατέπλευσε στο λιμένα Σκιάθου.

Ο 64χρονος υποβρύχιος αλιέας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το σκάφος «ΧΑΡΗΣ» Λ.Σ. 519 ρυμούλκησε το φουσκωτό σκάφος «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» Σ.Β. 2097 ιδιοκτησίας του 64χρονου στο λιμένα Σκιάθου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σκιάθου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση