Με αφορμή την παράσυρση τουρίστα σε διάβαση πεζών.... (Δείτε ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 08:23 Με αφορμή την παράσυρση τουρίστα σε διάβαση πεζών....  (Δείτε ΒΙΝΤΕΟ)

Οδηγός στη Λαμία παραλίγο να παρασύρει μητέρα με καροτσάκι, στην πλατεία Πάρκου, πάνω σε διάβαση πεζών.

Η παράσυρση που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί έγινε σε διάβαση πεζών στη Ζάκυνθο. Ευτυχώς ο τουρίστας δεν τραυματίστηκε, ωστόσο θα μπορούσε στη θέση του να ήταν η μητέρα με το καροτσάκι, όπως θα δείτε στο βίντεο. Ένα πανομοιότυπο περιστατικό έγινε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Λαμίας.

Δείτε το βίντεο και αμέσως μετά θα σας περιγράψουμε πως μια Λαμιώτισσα μητέρα την τελευταία στιγμή έσωσε το μωράκι της και τον εαυτό της από έναν "ακατονόμαστο" οδηγό, σε διάβαση πεζών στην πλατεία Πάρκου.

Διαβάσεις πεζών στη Λαμία

Το μεσημέρι της Τρίτης λίγο μετά τη κηδεία του Μακαριστού Μητροπολίτη γίναμε μάρτυρες ενός παρόμοιου συμβάντος στη Λαμία.

Στη διάβαση πεζών, που βρίσκεται μπροστά στο φαρμακείο του "Δασκαλόπουλου", ο οδηγός ενός αυτοκινήτου ειχε σταματήσει κανονικά για να περάσουν οι πεζοί. Ένας κύριος και μια μητέρα με το μωρό στο καροτσάκι περνουσαν τη διάβαση με κατεύθυνση από το Φαρμακείο προς την πλατεία Πάρκου. 

(φώτο αρχείου)

Ξαφνικά κι ενώ βρισκόντουσαν στη μέση της διάβασης, από το διπλανό ρεύμα κυκλοφορίας, έρχεται ένας άλλος φουριόζος οδηγός, ο οποίος είναι στον κόσμο του χωρίς να έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει.

Ο πεζός κύριος τρέχει και πηδάει για να προλάβει να περάσει, ενώ η μητέρα την τελευταια στιγμή τραβάει πίσω το καροτσάκι. Το αυτοκίνητο περνάει "σφαίρα" με τον νεαρό οδηγό να μην έχει κάποια αντίδραση. Σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Ο κύριος κάνει το σταυρό του και ρωτάει τη σοκαρισμένη μητέρα εάν είναι όλα καλά.

Ευτυχώς χάρη στα αντανακλαστικά της γλίτωσε από παράσυρση το μωρό της και την ίδια, από ένα αυτοκίνητο που για το συγκεκριμένο σημείο είχε υπερβολική ταχύτητα.

Το μόνο παρήγορο στην όλη υπόθεση είναι ότι πολλοί οδηγοί στη Λαμία σταματούν στις διαβάσεις και σέβονται τους πεζούς.

Δυστυχώς όμως δεν είναι η πλειοψηφία. Και αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους, όταν μάλιστα στο τιμόνι είναι νέοι άνθρωποι.....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση