Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε Φθιώτιδα - Φωκίδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 11:14 Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε Φθιώτιδα - Φωκίδα

Χειροπέδες σε 7 άτομα, ενώ αναζητούνται ακόμη 4 μέλη της εγκληματικής ομάδας - Και Λαμιώτες ανάμεσά στους συλληφθέντες, καθώς και ένας επαγγελματίας από το Καινούργιο - Αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται να είναι ένας 43χρονος Αλβανός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η εγκληματική οργάνωση, που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Λαμίας, είναι 10μελής. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τα έξι μέλη της ομάδας, ενώ αναζητούνται ακόμη τέσσερα. Επίσης συνελήφθη ακόμη ένα άτομο για ναρκωτικά.

Χθες το πρωί σε Φθιώτιδα, Φωκίδα και άλλες περιοχές ταυτόχρονα, έγινε ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που καλλιεργούσε και διακινούσε ναρκωτικά.

Αρχικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο χωριό Αθανάσιος Διάκος της Φωκίδας δυο Αλβανούς και "ξήλωσαν" χασισοφυτεία περισσότερα από 150 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους μέχρι 1,5 μέτρο.

Ταυτόχρονα έγιναν έφοδοι σε σπίτια στη Λαμία και στην ευρύτερη περιοχή των Καμένων Βούρλων όπου βρέθηκαν ναρκωτικά και όπλα.

Μάλιστα σε μια περίπτωση βρέθηκε «καβατζωμένο» στην περιοχή του Καινούργιου ένα βαρέλι γεμάτο με χασίς, ενώ κατασχέθηκαν ναρκωτικά και όπλα. Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας γνωστός επαγγελματίας από το Καινούργιο.

Αρχηγός της εγκληματικής ομάδας φέρεται να είναι ένας 43χρονος Αλβανός, ενώ μεταξύ των συλληφθέντων είναι και Λαμιώτες επαγγελματίες.

Σήμερα στη 1:00' το μεσημέρι θα γίνει η επίσημη παρουσίαση από την ΕΛ.ΑΣ.. ενώ μέσα στην ημέρα θα οδηγηθούν ενώπιον τις δικαιοσύνης οι 7 συλληφθέντες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση