Το μπουρίνι τον πρόλαβε στη θάλασσα και δεν τα κατάφερε...

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 09:08 Το μπουρίνι τον πρόλαβε στη θάλασσα και δεν τα κατάφερε...

Εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή…

Τη σορό ενός 80χρονου ψαρά που αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου, ανέσυραν το πρωί της Κυριακής (4/8), με τη βοήθεια ιδιώτη δύτη, στελέχη του Λιμεναρχείου Κύμης στη θαλάσσια περιοχή Άκρα Κύμης.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Λιμενάρχη Βαγγέλη Λάμπρου, τον άτυχο ψαρά πρόλαβε το μπουρίνι που ξέσπασε κατά τη 1.00’ τα μεσάνυχτα και προσπαθώντας να πλεύσει προς το λιμάνι ίσως δεν πρόλαβε και προσάραξε την λέμβο στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός.

Εκεί ίσως προσπάθησε να πηδήξει στην στεριά και πιθανότατα έπαθε η ανακοπή ή θανάσιμο τραυματισμό. Η μηχανή πάντως ήταν σε λειτουργία και τα φώτα αναμμένα.

Για τον εντοπισμό του αγνοούμενου, στήθηκε επιχείρηση από ξηράς και θάλασσας, ενώ ελικόπτερο super pouma ήλεγχε την ακτογραμμή. Τελικά στέλεχος του Λιμεναρχείου Κύμης εντόπισε τη σορό πλησίον της βάρκας, η οποία από τα χτυπήματα είχε τρυπήσει και βυθιστεί σε βάθος 30 μέτρων.

Η σορός παρελήφθη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και με τον κατάπλου στο λιμένα Κύμης διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κύμης.

Από τη Λιμενική Αρχή παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση