Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Προφυλακιστέοι δύο από τους τρεις που απολογήθηκαν για το κύκλωμα ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 10:02 Λαμία: Προφυλακιστέοι δύο από τους τρεις που απολογήθηκαν για το κύκλωμα ναρκωτικών

Την Τρίτη απολογούνται οι τέσσερις Αλβανοί, μεταξύ των οποίων και ο εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης.

Τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας πέρασαν το μεσημέρι της Δευτέρας (5/8/19) τέσσερις από τους εφτά συλληφθέντες στη μεγάλη υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Λαμίας για υπόθεση διακίνησης και πώλησης ναρκωτικών, καθώς και για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε Φθιώτιδα και Φωκίδα.

Τελικά απολογήθηκαν οι τρεις εξ αυτών, καθώς ο τέταρτος, που τυγχάνει Αλβανός υπήκοος, επειδή δεν είχε συνήγορο πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη στις 10 το πρωί.

Τις απολογίες τους τελικά έδωσαν μόνο οι τρεις Έλληνες που συνελήφθησαν, εκ των οποίων ο ένας, ο 46χρονος Λαμιώτης, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση, αλλά με τον περιοριστικό όρο να δίνει το παρών κάθε 1η και 15η στο ΑΤ Λαμίας.

Οι άλλοι δύο, ένας 62χρονος Λαμιώτης και ο 55χρονος από το Καινούριο που φέρεται να  είχαν διακριτούς ρόλους στην εγκληματική οργάνωση, προφυλακίστηκαν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί και ο 43χρονος Αλβανός που φέρεται ως εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και οι άλλοι τρεις ομοεθνείς συλληφθέντες. Ένας 39χρονος, ένας 26χρονος και ο 25χρονος που δεν τον βαραίνει η κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική ομάδα.

Σημειώνουμε ότι από την Αστυνομία γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων ακόμη ατόμων, εκ των οποίων τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 42, 36 και 31 ετών, καθώς και ένας 35χρονος Έλληνας.

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: «Παϊδάκια», «πράσινα άλογα», «ίωση» - Οι κωδικές ονομασίες του κυκλώματος ναρκωτικών