Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι - Χαλκίδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 22:26 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις  στο συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι - Χαλκίδα

Σε συνέχεια της πρόσφατης παραλαβής από το Ελληνικό Δημόσιο του συνδετήριου κλάδου του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε Σχηματάρι – Χαλκίδα, συνολικού μήκους 11χλμ., η Νέα Οδός συνεχίζει τις εργασίες βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος, προκειμένου οι οδηγοί, να απολαμβάνουν τα υψηλοτέρα δυνατά επίπεδα ασφάλειας και εξυπηρέτησης, που προσφέρει η Νέα Οδός στο σύνολο των αυτοκινητοδρόμων που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται.

Ειδικότερα, από την Τρίτη 6 έως και την Παρασκευή  9 Αυγούστου, θα τίθενται σε ισχύ εναλλάξ αποκλεισμοί της αριστερής και της δεξιάς λωρίδας, καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, από το 3ο έως το 10ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Χαλκίδα. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται ανάλογα με την κυκλοφοριακή ρύθμιση από τις εναπομείνασες λωρίδες κυκλοφορίας.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.