Λαμία: Τον είδαν πεσμένο και νόμισαν ότι είναι νεκρός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 09:25 Λαμία: Τον είδαν πεσμένο και νόμισαν ότι είναι νεκρός

Ευτυχώς δεν έκανε όπισθεν ο οδηγός του αγροτικού, αφού ο άγνωστος άνδρας ήταν χωρίς τις αισθήσεις του, ακριβώς πίσω από την καρότσα του αυτοκινήτου.

Συνέβη λίγο πριν τις 10:00' το βράδυ της Τετάρτης έξω από το κατάστημα "Κωτσόβολος" στη Λαμία.

Ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, ήταν πεσμένος στον προαύλιο χώρο του καταστήματος, ακριβώς πίσω από ένα αγροτικό αυτοκίνητο, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες.

Οι περαστικοί νόμισαν ότι ήταν νεκρός και ενημέρωσαν ΕΚΑΒ και αστυνομία, αφού φαινόταν να μην έχει τις αισθήσεις του.

Τελικά μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο ο άγνωστος άνδρας άρχισε να έχει επαφή με το περιβάλλον και τελικά όπως αποδείχτηκε ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ήταν σε πολύ κακή κατάσταση.

Αν και αρχικά ο άγνωστος ήταν αρνητικός, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ τον έπεισε να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες.

Το ευτύχημα είναι ότι έγινε αντιληπτός πριν ο οδηγός του αγροτικού κάνει όπισθεν, αφού ήταν πολύ πιθανό να ξεκινήσει χωρίς να τον έχει δει.

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά με εξαρτημένα άτομα και μάλιστα στο κέντρο της πόλης μπροστα σε μικρά παιδιά και μαθητές που πάνε στα φροντιστήριά τους.

Το κράτος πρόνοια είναι ανύπαρκτο και φυσικά αδυνατεί να βοηθήσει τα άρρωστα αυτά άτομα, τα οποία αργά και βασανιστικά οδεύουν προς το θάνατο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση