ΓΝ Λαμίας: Πρόσκληση για Ιατρό Ακτινοδιαγνώστη για τη λειτουργία του Μαγνητικού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 21:46 ΓΝ Λαμίας: Πρόσκληση για Ιατρό Ακτινοδιαγνώστη για τη λειτουργία του Μαγνητικού

Μέχρι 13/8 η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων…

Στην τελική ευθεία για τη λειτουργία και του Μαγνητικού Τομογράφου βρίσκεται η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Για την πιο έγκυρη και εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος ανακοίνωσε την παρακάτω πρόσκληση ενδιαφέροντος για συνεργασία με έναν (1) ΠΕ Ιατρό ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής με γνωστικό αντικείμενο στον Μαγνητικό Τομογράφο.

Το χρονικό διάστημα συνεργασίας είναι ένα(1) έτος, με καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του στους προσερχόμενους ασθενείς.

Στην πρόσκληση περιλαμβάνονται οι απολαβές του και τα τυπικά προσόντα της θέσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν την αίτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, στο πρωτόκολλο του Νοσοκομείου είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, από την οποία θα προκύπτει ότι η αποστολή έλαβε χώρα μέσα στην οριζόμενη προθεσμία, στο Νοσοκομείο στη διεύθυνση

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ , Παπασιοπούλου τέρμα, ΤΚ 35100, Λαμίας, με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΕ ΙΑΤΡΟ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ». Η αίτηση θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι και 13/8/2019.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση