Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα βουνά της Φθιώτιδας τα Ακροπολικά «θηρία»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 11:10 Στα βουνά της Φθιώτιδας τα Ακροπολικά «θηρία»

Την Τετάρτη 14 και την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 θα βρεθούν στα βουνά της Φθιώτιδας, οι εργοστασιακές ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (WRC), προκειμένου να πραγματοποιήσουν δοκιμές σε συνθήκες «Ακρόπολις».

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 τα «θηρία» θα βρίσκονται στα 5,50 πρώτα χλµ. της ειδικής Ακροπολικής διαδροµής της Ελάτειας και ειδικότερα στη διαδροµή από Ελάτεια προς τα Βασιλικά και τερµατισµό µέχρι το σηµείο που αρχίζει η άσφαλτος πάνω από το χωριό Ελάτεια.

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, θα είναι στο τµήµα της ειδικής Ακροπολικής διαδροµής του Ρεγγινίου και ειδικότερα 4χλµ. µετά το Ρεγγίνι προς τα Βασιλικά και τερµατισµό µετά από 4,40χλµ. και πριν τη διασταύρωση για Καρυά.

Σημειώνεται ότι στις ανωτέρω διαδρομές και από ώρες 08:30 έως 18:30, απαγορεύεται η στάση, στάθµευση και η κυκλοφορία οχηµάτων, όπως και η κυκλοφορία πεζών και ποιµνίων.

Πέρυσι τα βουνά της Φθιώτιδας είχαν «δοκιμάσει» τέτοια εποχή, τα εργοστασιακά μοντέλα της Skoda (από όπου και η φωτογραφία) και της Volkswagen.