Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ασπρονέρι: Η παραλία είναι για τους λουόμενους, όχι για τα αυτοκίνητα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 14:42 Ασπρονέρι: Η παραλία είναι για τους λουόμενους, όχι για τα αυτοκίνητα

Λιμενικό και Αστυνομία βάζουν τάξη στην παραλία του Ασπρονερίου...

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από το πρωί του Σαββάτου στην παραλία του Ασπρονερίου και μας τις έστειλε φίλος αναγνώστης με το εξής σχόλιο:

«Θέλω να συγχαρώ τους λιμενικούς του Αγίου Κωνσταντίνου που από νωρίς το πρωί ήταν εδώ για να βάλουν τάξη στην παραλία. Θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να έχουμε το αυτοκίνητό μας δίπλα στην ομπρέλα. Ο χώρος αυτός είναι για τους λουόμενους. Μπορούμε να παρκάρουμε λίγα μέτρα πιο πάνω. Μπράβο στο λιμεναρχείο του Αγίου Κωνσταντίνου για την πρωτοβουλία, άλλα και για την ευγενική συμπεριφορά προς οδηγούς και λουόμενους. Ελπίζω την επόμενη φορά να μην χρειαστεί η παρουσία τους για να κάνουμε τα αυτονόητα....»

Οδηγοί προσοχή υπάρχει απαγορευτικό

Από την Παρασκευή (9/8) τοποθετήθηκε επίσης και απαγορευτική πινακίδα που δεν επιτρέπει την είσοδο στην παραλία από το γνωστό επικίνδυνο σημείο, που "εξυπηρετούσε" πολλούς οδηγούς.

Η είσοδος κανονικά πλέον, για όσους έρχονται από Λαμία και δεν γνωρίζουν, είναι από το "Λεβέντη" και οι οδηγοί θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών του ΑΤ Καμένων Βούρλων που είναι στο σημείο και για την ασφαλή πρόσβασή τους στην παραλία, αλλά και για την αποφυγή προστίμων.

Χθες πάντως πολλοί ήταν οι "έξυπνοι" που αγνόησαν τις απαγορευτικές πινακίδες όπως μας ενημέρωσε η φίλη αναγνώστρια που μας έστειλε και τις φωτογραφίες.