Η Δήμητρα Ντάνου από τη Λαμία 3η στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 17:00 Η Δήμητρα Ντάνου από τη Λαμία 3η στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μια ακόμη πανελλαδική διάκριση για τη Λαμία, αυτή τη φόρα από την μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Δήμητρα Ντάνου, η οποία εισήχθη 3η πανελλαδικά στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α.) είναι από τα τριτοβάθμια ιδρύματα που τυγχάνουν παγκόσμιας αναγνώρισης, αφού είναι και το αρχαιότερο πανεπιστημιακό ίδρυμα της Ελλάδας στον χώρο των οικονομικών σπουδών (ιδρύθηκε το 1920 ως Εμπορική Ακαδημία Αθηνών).

Το Ο.Π.Α. ήταν η πρώτη επιλογή της Λαμιώτισσας Δήμητρας Ντάνου, η οποία ήταν μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ και είχε συγκεντρώσει 18.708 μόρια. Μάλιστα κατάφερε να εισαχθεί στην τρίτη θέση πανελλαδικά.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της η Δήμητρα είπε στο LamiaReport:

«Η εισαγωγή μου στη σχολή της πρώτης μου επιλογής, στο Οικονομικό Τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και η σειρά κατάταξης, δικαιώνουν τους κόπους όλων των σχολικών μου χρόνων. Οφείλω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην επίτευξη των στόχων μου, στηρίζοντας εξ' αρχής την προσπάθεια μου, τόσο ως άνθρωποι όσο και ως εκπαιδευτικοί. Αυτοί ειναι η οικογένεια μου, οι στενοί μου φίλοι και οι καθηγητές μου, η κ. Λούκια Σμαράιδου, ο κ. Παναγιώτης Αρβανιτάκης καθώς και από το φροντιστήριο "Ερεισμα", τους κ. Γιάννη Αναστάσιου και κ. Βαγγέλη Μπάκα. Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά! Αυτή είναι μόνον η αρχή..!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση