Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Ιατρική Θεσσαλονίκης ο Λαμιώτης Ιωάννης Φλώρος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 19:12 Στην Ιατρική Θεσσαλονίκης ο Λαμιώτης Ιωάννης Φλώρος

Πως από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου έκανε το όνειρό του πραγματικότητα…

Στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πέρασε ο απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Λαμίας Ιωάννης Φλώρος.

Πέρυσι τα 18.255 μόρια δεν ήταν αρκετά για να πιάσει το μεγάλο στόχο, ωστόσο έφταναν και με το παραπάνω για μία άλλη περιζήτητη Σχολή αυτή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ.

Ο νεαρός Λαμιώτης, ως φοιτητής του Αριστοτελείου πλέον, δεν εγκατέλειψε το στόχο του και έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του, ξαναέδωσε από την αρχή – ως μαθητής του 24ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης - πετυχαίνοντας αυτή τη φορά  18.751 μόρια που του έδωσαν και με το παραπάνω, το εισιτήριο εισαγωγής στην Ιατρική Σχολή του ίδιου Πανεπιστημίου.

Στο πρόσωπό του αποτυπώνεται η χαρά και η ικανοποίηση για την ανταμοιβή των κόπων του. Επίσης σε αυτό αντικατοπτρίζεται η θέληση του ικανού ανθρώπου που μπορεί να επιτύχει ότι βάλει στόχο. Ήθελε μεγάλη προσπάθεια να μοιράζεται την προετοιμασία και μάλιστα σε τόσο υψηλό επίπεδο, μεταξύ Λαμίας και Θεσσαλονίκης και με τις υποχρεώσεις μιας απαιτητικής Σχολής.

Αρωγός στην προσπάθειά του η αγαπημένη του γιαγιά, οι γονείς του, αλλά και η μεγαλύτερη του αδερφή, Σοφία που είχε ανοίξει πρώτη το δρόμο για την Ιατρική το 2016.

«Όταν βάζεις πραγματικά έναν στόχο, δεν μπορεί να έχεις άλλο αποτέλεσμα εκτός από το να τον πετύχεις. Όλα τα παιδιά πρέπει να κυνηγούν αυτό που θέλουν πιστεύοντας πρωτίστως στις δυνατότητές τους…», θα μας πει με χαμόγελο ο Γιάννης.

Εμείς ως LamiaReport του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και πάντα να επιτυγχάνει τους υψηλούς στόχους που θα βάζει…