Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ευχαριστώ του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων προς το ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 19:08 Το ευχαριστώ του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων προς το ΓΝ Λαμίας

Ευχαριστήρια επιστολή του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων κοινοποίησε στο λογαριασμό του στο Facebook το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

Σε αυτό περιγράφεται η ευγνωμοσύνη όσων πασχόντων ευεργετήθηκαν από την «υψίστης σημασίας αλτρουιστική κίνηση της δωρεάς οργάνων», παίρνοντας πίσω μι ακανονική ζωή

«Την εθελοντική προσφορά προς στο συνάνθρωπο και την δεύτερη ευκαιρία ζωής οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε και να προωθούμε!», σημειώνει με έμφαση η Διοίκηση του ΓΝ Λαμίας και ευχαριστεί τους συγγενείς και όλους τους εμπλεκόμενους.

Διαβάστε την επιστολή του ΕΟΜ που υπογράφει ο Πρόεδρος του καθηγητής Ανδρέας Καραμπίνης:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και εγώ προσωπικά σας εκφράζουμετις θερμές ευχαριστίες μας για την καθοριστική σας συμβολή στην επιτυχή έκβαση τςη δωρεάς οργάνων από τον 78χρονο εκλιπόντα Σ.Ι. στις 22/05/2019.

Σας ενημερώνουμε ότι τα μοσχεύματα που αφαιρέθηκαν, αξιοποιήθηκαν ως εξής:

• Ο ένας νεφρός σε άνδρα 69 ετών, που υποβαλλόταν 11 χρόνια σε αιμοκάθαρση.

• Ο άλλος, νεφρός σε άνδρα 69 ετών, που υποβαλλόταν 13 χρόνια σε αιμοκάθαρση.

• Το ήπαρ σε άνδρα 64 ετών.

Οι ευεργετηθέντες ασθενείς, οι οποίοι βρίσκονται πλέον στο πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο αισθάνονται ευγνωμοσύνη για κάθε μοχθήσαντα. Η μεγαλοψυχία των συναινούντων συγγενών την ώρα της οδύνης για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου βρίσκει αντίκρισμα χάρη στη δική σας παρέμβαση, η οποία απαιτεί επιστημονική αρτιότητα, εμπειρία, καθώς και μεγάλα ψυχικά αποθέματα .

Ο υιοθέτηση και η διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων βασίζεται στην ανιδιοτέλεια, τον ανθρωπισμό και την αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Η έμπρακτη στήριξή της εκ μέρους σας προσφέρει ένα δώρο ζωής στους πάσχοντες, αλλά και ένα μέσο θετικής νοηματοδότησης της  απώλειας στην οικογένεια του απελθόντος.

Ελπίζουμε το παράδειγμά σας να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους.»