Τραγικός θάνατος για 13χρονο κοριτσάκι στο λούνα πάρκ Αλμυρού - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 14:32 Τραγικός θάνατος για 13χρονο κοριτσάκι στο λούνα πάρκ Αλμυρού - ΒΙΝΤΕΟ

Το κοριτσάκι εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι στον αέρα και «καρφώθηκε» σε άλλο περιστρεφόμενο παιχνίδι του λούνα παρκ - Δύο συλλήψεις.

Το τραγικό συμβάν έγινε λίγο πριν τις 11:00΄ το βράδυ της Παρασκευής στην εμποροπανήγυρη του Αλμυρού, όπου λειτουργούσε και λούνα παρκ.

Η 13χρονη μαθήτρια της Α' Γυμνασίου είχε είχε πάει μαζί με την οικογένειά της στο παζάρι που λειτουργούσε για τελευταία ημέρα. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το κακό που θα γινόταν λίγη ώρα πριν πέσει οριστικά η αυλαία του φετινού παζαριού.

Το κοριτσάκι ανέβηκε σε ενα ηλεκτροκίνητο περιστρεφόμενο παιχνίδι του λούνα παρκ που το λένε «χαλί». Το παιχνίδι αυτό είναι 30 θέσεων και κάνει απότομη ανύψωση με αυξανόμενη ταχύτητα και περιστροφή.

Την ώρα λοιπόν που μικροί και μεγάλοι είχαν ανέβει στο παιχνίδι και αυτό άρχισε να αναπτύσσει τα ταχύτητα και να χοροπηδάει η 13χρονη για άγνωστο λόγο εκσφενδονίστηκε από μεγάλο ύψος και έπεσε με δύναμη πάνω σε διπλανό, επίσης ηλεκτροκίνητο περιστρεφόμενο παιχνίδι με την ονομασία «ταψί», το οποίο ήταν και αυτό σε λειτουργία εκείνη την ώρα.

Πως εγινε το κακό

Σύμφωνα με μητέρα που ήταν πάνω στο παιχνίδι με την κόρη της, όπως είπε, ενώ η περιστροφή πλησίαζε στο τέλος της, το «χαλί» ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, είτε λόγω βλάβης, είτε λόγω λανθασμένου χειρισμού, με αποτέλεσμα οι καθήμενοι να τρομοκρατηθούν και να αρχίσουν να ουρλιάζουν. Το ίδιο έκαναν και οι γονείς μικρών παιδιών, που παρακολουθούσαν το παιχνίδι από το έδαφος. Κάποια στιγμή η άτυχη 13χρονη εκσφενδονίστηκε από το κάθισμά της, από μεγάλο ύψος και κατέπεσε με σφοδρότητα στα κάγκελα διπλανού παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

«Κρατούσα την κόρη μου με τα δυο μου χέρια που μελάνιασαν, για να μην εκσφενδονιστεί», αναφέρει η κ. Δαλακούρα, που σημείωσε πως θα κάνει καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη του λουνα παρκ.

Αμέσως όπως είναι φυσικό, στον χώρο επικράτησε πανικός, και στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία, ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, δίνοντας μάχη για τον απεγκλωβισμό της 13χρονης.

Μάλιστα κάποιες μαρτυρίες αναφερουν ότι το κοριτσάκι για αρκετή ώρα ζούσε, και οι γιατροί έδιναν μάχη καθώς είχε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και τα άκρα, ωστόσο δυστυχώς κατέληξε. 

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, ενώ ήδη έχουν συλληφθεί η ιδιοκτήτρια του Λούνα Παρκ και η προσωρινά υπεύθυνη του χώρου.

Η 13χρονη μαθήτρια ήταν από τη Βρύναινα, ένα χωριό δίπλα από τον Αλμυρό, ενώ όλη η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το δυστύχημα, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι από τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκε ένα παιδί με αυτό το τραγικό τρόπο.

Δείτε βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση