Ημέρα δημαιρεσιών στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 08:53 Ημέρα δημαιρεσιών στη Φθιώτιδα

Έφτασε η ώρα να πιάσουν δουλειά οι νέες δημοτικές αρχές στη Φθιώτιδα, μαζί με την νέα Περιφερειακή αρχή.

Σύμφωνα με το νόμο η διαδικασία εκλογής των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου (και του περιφερειακού) για τη δημοτική περίοδο 2019 - 2023 λαμβάνει χώρα την Κυριακή 1 ή 8 Σεπτεμβρίου 2019 (έναρξη της δημοτικής περιόδου - πρώτη θητεία) και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 (τρίτο έτος δημοτικής περιόδου - δεύτερη θητεία).

Για αυτή την 1η Κυριακή πέντε από τους εφτά Δήμους τη Φθιώτιδας, μαζί και η Περιφέρεια, ανακοίνωσαν ειδική συνεδρίαση κατά την οποία θα εκλεγεί το Προεδρείο και στη συνέχεια θα γίνει η εκλογή των μελών των Οικονομικών Επιτροπών τους και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Αναλυτικά:

Στις 10:00’ είναι προγραμματισμένη η 1η Ειδική Συνεδρίαση για το Δήμο Λοκρών.

Στις 11:00’ συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δομοκού και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την εκλογή Προεδρείου και ανάδειξη των μελών των Επιτροπών.

Διαβάστε την πρόσκληση του προεδρεύοντα συμβούλου Γιώργου Κελαϊδίτη:

«Σας προσκαλούμε στην 6η Συνεδρίαση (Ειδική) του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ, στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας (Αινιάνων 6-8, Λαμία), με τα  ακόλουθα θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Εκλογή μελών Προεδρείου Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας : Εκλογή Προέδρου,  Αντιπροέδρου, Γραμματέα σύμφωνα με το άρθρο 165 του Ν.3852/2010, όπως έχει τροποποιηθεί και  ισχύει.

ΘΕΜΑ 2ο: Εκλογή μελών της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σύμφωνα με το  άρθρο 175 του Ν.3852/2010, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει».

Στις 11:30’ είναι προγραμματισμένη η Ειδική Συνεδρίαση του Δήμου Καμένων Βούρλων. Η πρόσκληση είναι από τον πρώτο σε ψήφους δημοτικό σύμβουλο Νίκο Τριανταφύλλη:

«Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα Καµένων Βούρλων (Αγίου Παντελεήµονος 8- 35008 Καµένα Βούρλα) την Κυριακή 1η Σεπτεµβρίου 2019 και ώρα 11.30 π.µ., ώστε να διεξαχθεί η εκλογή των µελών του Προεδρείου του ∆ηµοτικού Συµβουλίου και των µελών της Οικονοµικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύµφωνα µε όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 και 74 του ν. 3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν µε τα άρθρα 71 του ν. 4555/2018 και 2 του ν. 4623/2019, αντίστοιχα».

Στις 18:00’ έχουμε επίσης την ειδική συνεδρίαση στο Δήμο Μακρακώμης σύμφωνα με την πρόσκληση του προεδρεύοντα δημοτικού συμβούλου (και εν συνεχεία Αντιδημάρχου) Πάνου Κοντογεώργου.

Τέλος στις 19:00’ είναι προγραμματισμένη η Ειδική Συνεδρίαση του Δήμου Λαμιέων.

Σημειώνουμε ότι οι Δήμοι Στυλίδας και Αμφίκλειας – Ελάτειας, θα πραγματοποιήσουν τις δημαιρεσίες τους την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου σε ώρες που θα ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι την προσεχή Τετάρτη.

Για την ενημέρωσή σας σχετικά με τις δημαιρεσίες και τη συγκρότηση και εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, διαβάστε το παρακάτω άρθρο:

Ο οδηγός του καλού Αυτοδιοικητικού

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com