Λαμία: Τον άφησαν το Σάββατο και την Κυριακή τον έπιασαν να κλέβει ξανά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 09:24 Λαμία: Τον άφησαν το Σάββατο και την Κυριακή τον έπιασαν να κλέβει ξανά

Πότε θα ασχοληθεί σοβαρά η Πολιτεία για να μην ανακυκλώνεται το έγκλημα και η παραβατικότητα;

Ο λόγος για έναν 43χρονο Λαμιώτη, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και κάθε τόσο και λίγο συλλαμβάνεται για κλοπές, διαρρήξεις και ναρκωτικά.

Το βράδυ της Παρασκευής ο 43χρονος συνελήφθη γιατί νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας διέρρηξε φαρμακείο στο κέντρο της Λαμίας.

Το Σάββατο αφέθηκε ελεύθερος και στη 1:00' το μεσημέρι της Κυριακής προσπάθησε να διαρρήξει σπίτι στην οδό Πατρόκλου στη Λαμία.

Διερχόμενος συμπολίτης μας τον είδε ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας και της Άμεσης Δράσης, οποίοι εντόπισαν τον δράστη να είναι κρυμμένος στον προαύλιο χώρο του πολιτιστικού κέντρου της οδού Λεωνίδου, λίγο πιο κάτω δηλαδή από εκεί που έκανε την απόπειρα διάρρηξης.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες για μια ακόμη φορά και τον οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο.

Όμως είναι βέβαιο ότι το "έργο" θα ξαναπαιχτεί πολλές φορές ακόμα, αν οι αρμόδιοι δεν φροντίσουν για αυτά τα άτομα τα οποία ουσιαστικά είναι άρρωστα και πρέπει να τύχουν της ανάλογης φροντίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση