Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελάτε να βοηθήσουμε τα παιδιά των πολυτέκων να ξεκινήσουν χαρούμενα το σχολείο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 08:03 Ελάτε να βοηθήσουμε τα παιδιά των πολυτέκων να ξεκινήσουν χαρούμενα το σχολείο (φώτο αρχείου)

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου ας θυμηθούμε ότι κάποια παιδιά δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με κάποια άλλα. Είναι στο χέρι μας, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κόστος να τα βοηθήσουμε και να τα κάνουμε χαρούμενα.

Δείτε παρακάτω το κάλεσμα στήριξης του Συλλόγου Πολυτέκνων Φθιώτιδας.

«ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ !!!
Αγαπητοί φίλοι των Πολυτέκνων Φθιώτιδας,

Παρόλο που μερικά πράγματα τα θεωρούμε απλά και δεδομένα, οι ανάγκες μιας πολύτεκνης οικογένειας, είναι πολλαπλάσιες από τις ανάγκες μικρότερων οικογενειών.

Είναι πάντα στο επί, ειδικά όταν πρέπει να καλύψεις ταυτόχρονα ανάγκες 4-5-6 παιδιών.

Για αυτό στα πλαίσια των φιλανθρωπικών δράσεων του Συλλόγου , ώστε να βοηθήσουμε πολύτεκνες οικογένειες της Φθιώτιδας, ξεκινάμε την προσπάθεια εύρεσης σχολικών τσαντών και σακιδίων.

Θα χρειαστούμε σχολικές τσάντες και σακίδια καινούρια ή σε άριστη κατάσταση. Για παιδιά κάθε ηλικίας. Από παιδικό σταθμό, νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, έως και λύκειο.
Επίσης θα χρειαστούμε τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, μολυβοξύστες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής κι ότι θα χρειάζονταν το παιδί σας με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Παρακαλούμε θερμά , βοηθήστε μας να στηρίζουμε πολύτεκνους γονείς και να κάνουμε τα παιδιά τους χαρούμενα κι ευτυχισμένα.

Η συγκέντρωση των σχολικών θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 2 έως τις 10 Σεπτεμβρίου  08:00 - 13:00 στο γραφείο εξυπηρέτησης του συλλόγου : Ροζάκη Αγγελή 40, Λαμία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία μας στο 22310-24972.

Δωρεά για σχολικά με κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΘΝΙΚΗ
Αριθμός Λογαριασμού : 396/296234-95
Αιτιολογία : Δωρεά για σχολικά , Ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο επικοινωνίας