Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Στους εργαζόμενους της καθαριότητας ξημερώματα ο Θύμιος Καραΐσκος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 12:36 Λαμία: Στους εργαζόμενους της καθαριότητας ξημερώματα ο Θύμιος Καραΐσκος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Η δουλειά που κάνουν είναι η πλέον σημαντική και έχει να κάνει με την υγεία μας και την εικόνα της πόλης. Τους ευχαριστώ και θα είμαι δίπλα τους για ό,τι χρειαστούν....», είπε ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων από το αμαξοστάσιο του Δήμου, όπου βρέθηκε το ξημέρωμα της Τρίτης.

Τους εργαζόμενους της καθαριότητας επισκέφθηκε ο Θύμιος Καραΐσκος, αφενός μεν για να τους ευχαριστήσει για το σημαντικό έργο που επιτελούν, αφετέρου για να ακούσει τα προβλήματα και να δώσει λύσεις.

Ο νέος Δήμαρχος μίλησε με εργαζόμενους και στελέχη της υπηρεσίας, ώστε να έχει μια σαφή εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στην ευαίσθητη αυτή υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων.

«Εάν ο Δήμαρχος δεν πάει μια μέρα στη δουλειά του, μπορεί να μην έχει καμία συνέπεια. Αν όμως απουσιάσει ο εργαζόμενος της καθαριότητας, αυτό θα έχει άμεση αποτύπωση στην εικόνα της πόλης. Είναι κομβικής σημασίας το έργο που προσφέρουν και τους ευχαριστώ γι' αυτό....», είπε ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου στην υπηρεσία καθαριότητας: