Cinepolis Γαλαξίας: Έρχονται «Το Αυτό Κεφάλαιο 2» και το «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» - Κερδίστε προσκλήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 10:17 Cinepolis Γαλαξίας: Έρχονται «Το Αυτό Κεφάλαιο 2» και το «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» - Κερδίστε προσκλήσεις!
Απολάυστε το σίκουελ της ταινίας τρόμου με τις περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών και την ένατη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο!
 
Οι προβολές των «IT Chapter Two» (Αίθουσα 1) και «Once Upon A Time… In Hollywood» (Αίθουσα 2) ξεκινούν από την Πέμπτη (5/9)
 
Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για να επιλέξουν οι ίδιοι την ταινία και την προβολή που θέλουν.
 
Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά το μεσημέρι της Πέμπτης (5/9) από το LR.
 

Ώρες προβολής:

  • «Το Αυτό Κεφάλαιο 2» (Αίθουσα 1) στις 6.30 το απόγευμα και στις 10.00 το βράδυ
  • «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» (Αίθουσα 2) στις 10.00 το βράδυ
Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν την ημερομηνία, ώρα προβολής και ποια ταινία επιθυμούν να δουν.
 
 
 

Το Αυτό Κεφάλαιο 2

Περίληψη
Το κακό κάνει και πάλι την εμφάνισή του στο Ντέρι, καθώς ο σκηνοθέτης Άντι Μουσκιέτι αποφασίζει να επανενώσει τα μέλη του Losers Club (Λέσχη των Αποτυχημένων) - ενήλικες πλέον - στην ταινία ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2. ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 είναι το σίκουελ της ταινίας «IT» που έσπασε τα ταμία παγκοσμίως, σημειώνοντας εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 700 εκατομμύρια δολάρια. Το ΙΤ κατάφερε να επαναπροσδιορίσει και να υπερβεί τις κλασικές ταινίες θρίλερ, και έγινε το απόλυτο πολιτιστικό zeitgeist, καθώς και η ταινία τρόμου με τις καλύτερες επιδόσεις στα χρονικά. Κάθε 27 χρόνια το κακό επισκέπτεται την πόλη του Ντέρι, που ανήκει στην πολιτεία Μέιν. Οπότε, στην ταινία ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2, τρεις δεκαετίες μετά, οι δρόμοι των κεντρικών χαρακτήρων διασταυρώνονται και πάλι.

Σκηνοθεσία: Άντυ Μουσκιέτι
Ηθοποιοί: Τζέιμς ΜακΑβόι, Τζέσικα Τσάστεϊν, Μπιλ Χέιντερ, Ισάια Μουστάφα, Τζέι Ράιαν, Τζέιμς Ράνσον, Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Άντι Μπιν, Τζάντεν Μαρτέλ, Γουάιτ Όλεφ, Σοφία Λίλις, Φιν Γούλφχαρντ, Τζέρεμι Ρέι Τέιλορ, Τσόουζεν Τζέικομπς, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
 
 

Κάποτε… στο Χόλιγουντ

Περίληψη
To Κάποτε… στο Χόλιγουντ, του Quentin Tarantino επισκέπτεται το Λος Άντζελες του 1969, όπου όλα αλλάζουν, όταν ο διάσημος τηλεοπτικός αστέρας Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) και ο επί χρόνια κινηματογραφικός του «παρτενέρ», που εκτελεί χρέη κασκαντέρ, Cliff Booth (Brad Pitt) βρίσκονται σε μια βιομηχανία που δεν μπορούν πλέον να αναγνωρίσουν. Η ένατη ταινία του ευφυούς σκηνοθέτη και σεναριογράφου, φιλοξενεί ένα υπέρλαμπρο καστ και ένα γαϊτανάκι από ιστορίες σε έναν φόρο τιμής στις τελευταίες μεγάλες στιγμές της χρυσής εποχής του Hollywood.

Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο
Ηθοποιοί: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι, Μάργκαρετ Κουάλεϊ, Τίμοθι Όλιφαντ, Ντακότα Φάνινγκ, Λουκ Πέρι, Αλ Πατσίνο, Κερτ Ράσελ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
 
 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση