Τον Τυνήσιο Ismail Sassi ανακοίνωσε η Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 07:54 Τον Τυνήσιο Ismail Sassi ανακοίνωσε η Λαμία

Νέα επίθεση από το «γνωστό φαντασιόπληκτο»…

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (24/12/1991) επιθετικό Ismail Sassi ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964.

Ο Τυνήσιος – με γαλλική υπηκοότητα – ποδοσφαιριστής την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΟΦΗ έχοντας 22 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας.

Θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 19

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Sassi δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος και χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λαμία. Ανυπομονώ να συναντήσω τους συμπαίκτες μου και να παίξω το πρώτο παιχνίδι με τη φανέλα της νέας μου ομάδας και φυσικά να την βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχει τους στόχους της.»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι νωρίτερα μέσα στην ημέρα η «κυανόλευκη» ΠΑΕ είχε εκδώσει ανακοίνωση για να απαντήσει σε «γνωστό φαντασιόπληκτο», όπως σημείωνε, που «έφερε» στη Λαμία τον Χουάν Μουνάφο.

Η ανακοίνωση:

«Ο γνωστός φαντασιόπληκτος «χτύπησε» και πάλι… Αυτή τη φορά σκαρφίστηκε επαφή με τον ποδοσφαιριστή Χουάν Μουνάφο γνωρίζοντας μάλιστα και την κατάληξη αυτής.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο εν λόγω παίκτης βρέθηκε στη Λαμία, πόσο μάλλον ότι απέρριψε και συμβόλαιο που υποτίθεται ότι του πρόσφερε η ομάδα μας, πράγμα που δεν συνέβη ποτέ παρά μόνο στη φαντασία του συγκεκριμένου ανθρώπου.»

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση