Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Φάνης Σπανός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 07:38 Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Φάνης Σπανός

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Περιφερειάρχες.

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τους Περιφερειάρχες της χώρας , ανάμεσά τους και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (4/9) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Με τη σύσκεψη αυτή εγκαινιάζεται η δίμηνη τακτική συνάντηση  που έχει εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός, προκειμένου να υπάρχει η  καλύτερη δυνατή συνεργασία μεταξύ της κεντρικής διοίκησης και των περιφερειών.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στον Υπουργό Επικρατείας να χορηγηθούν τριψήφιοι αριθμοί επικοινωνίας και στους Περιφερειάρχες, ώστε να διευκολυνθεί η επικοινωνία τόσο μεταξύ τους όσο και με τους Υπουργούς και Γενικούς Γραμματείς.

Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Άκης Σκέρτσος.

Επίσης ήταν παρόντες ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Εσωτερικών Πολιτικών Θανάσης Κοντογεώργης, ο Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ Νίκος Μαντζούφας και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος.

Τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν αυτά που αφορούν στην περιφερειακή ανάπτυξη και στην κοινωνική συνοχή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση