Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υποβολή Δικαιολογητικών για την προκήρυξη θέσεων σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 09:12 Υποβολή Δικαιολογητικών για την προκήρυξη θέσεων σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

Για τις κατηγορίες ΤΕ και ΥΕ…

Κάλεσμα προς τους υποψηφίους των κατηγοριών ΤΕ και ΥΕ της προκήρυξης της 2Κ/2019 που περιλαμβάνει (στις συγκεκριμένες κατηγορίες) 625 θέσεις τακτικού προσωπικού σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας, απευθύνει το ΑΣΕΠ για την αποστολή συστημένης επιστολής που να περιλαμβάνει σε ειδικό φάκελο Α.Σ.Ε.Π. POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

• Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία.

• Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής.

• Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους (Παραρτήματα Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ της Προκήρυξης).

Η πρόσκληση αφορά όσους και όσες προηγούνται  με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Παρασκευή και λήγει στις 19 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Επισημαίνεται ότι, υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους αναρτημένους αλφαβητικούς πίνακες και δεν αποστείλουν στο Α.Σ.Ε.Π. την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης υπογεγραμμένης καθώς και τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία.

Η διεύθυνση αποστολής:

Α.Σ.Ε.Π.

Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών για την Προκήρυξη

2Κ/2019

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 115 10

Οι θέσεις στη Φθιώτιδα ΕΔΩ.